Tržište

Otvoren Konzum Cash&Carry Tešanj

Otvoren Konzum Cash&Carry Tešanj
Foto: N.N. | Otvoren Konzum Cash&Carry Tešanj

TEŠANJ – Konzum je danas na području Opštine Tešanj uz prisustvo velikog broja posjetilaca, kupaca i poslovnih partnera otvorio prvu Cash&Carry prodavnicu u Bosni i Hercegovini.

Prodavnica je uređena prema novom konceptu koji obuhvata tri različita segmenta, a to su -  ponuda proizvoda sa dodatno sniženim redovnim cijenama, Cash&Carry ponuda paketnih proizvoda za sve kupce, a poseban novitet je Outlet ponuda sa velikim izborom neprehrambenih proizvoda.

"Konzum Cash&Carry Tešanj je potpuno novi koncept koji će kupcima omogućiti da na jednom mjestu pronađu sve za domaćinstvo, a ujedno ostvare značajnu uštedu u svom kućnom budžetu. Implementacija novog koncepta prodavnice je odluka nove Uprave Konzuma s ciljem da se našim kupcima pruže dodatne pogodnosti i omogući povoljnija kupovina. To je dio plana na kojem intenzivno radimo kako bismo dodatno unaprijedili i proširili našu mrežu prodavnica, te bih najavio uskoro otvorenja novih prodavnica. Što se tiče Konzum Cash&Carry Tešanj, želim naglasiti da smo u ovoj prodavnici značajno snizili redovne cijene koje će biti aktivne dugoročno, zatim smo svim kupcima omogućili da ostvare dodatnu uštedu putem paketne kupovine koja je znatno povoljnija od kupovine pojedinačnih proizvoda, a najznačajniju uštedu čak i do 70 posto donose proizvodi iz vrlo atraktivne Outlet ponude neprehrambenih proizvoda", izjavio je Stipan Škoro, direktor sektora Maloprodaje Konzuma BiH.

Konzum Cash&Carry Tešanj se prostire na više od 1.200m2 i otvoren je u sklopu Wisa tržnog centra na adresi Kraševo bb gdje je donedavno bila Super Konzum prodavnica.

"Namjera nam je bila da svi benefiti koje nudi Konzum Cash&Carry Tešanj budu dostupni što većem broju naših kupaca, pa smo novi koncept primijenili u dosadašnjoj Konzum prodavnici koja je uvijek bila dobro posjećena i lako dostupna kupcima sa šireg područja Općine Tešanj, ali su je posjećivali i kupci iz Doboja, Maglaja, Teslića... Drago mi je da je ovako veliki broj kupaca i poslovnih partnera danas prisutan na otvorenju, vjerujem da su zadovoljni onim što smo im ponudili te da će rado posjećivati Konzum Cash&Carry Tešanj", dodao je Stipan Škoro, direktor sektora Maloprodaje Konzuma BiH.

Na dan otvorenja Konzum je za mnogobrojne kupce pripremio vrijedne nagrade na kolu srće, veliku roštiljadu, zabavu za mališane sa maskotama Mašom i Medom, te brojne promocije i degustacije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije