Zdravlje

Utorak, 27.11.2018.

10:21

Srpski lekar spasao život dečaku iz Poreča VIDEO

Alenu Beriću iz Poreča u Hrvatskoj, kojem je od rođenja moždana tečnost curila kroz mali otvor na lobanji i koji je u Hrvatskoj imao dve teške operacije na glavi, život je spasao doktor Dragan Savić i njegov tim iz Kliničkog centra Srbije.

Izvor: B92

Srpski lekar spasao život dečaku iz Poreča VIDEO
Foto: Printscreen TV Prva

Operacija je izvedena pre šest meseci u Beogradu, a Alen je doživeo tako da je o tom danu u školi napisao dirljiv sastav na temu "Moj najsrećniji dan u životu".

Dr Savić se javio iz Kuvajta da govori o Alanu i za TV Prva rekao:

"S jedne strane me je oraspoložilo, a s druge me je dovelo do toga da razmislim kojim se poslom bavim iako sam u njemu već 20 godina... Kada vidite da neko ko je tako mali tako snažno doživi jedan moment i svestan je šta to znači za njega samog, izaziva bar jezu u nama koji se tim poslom bavimo", poručio je dr Savić.

Pogedajte dirljivu poruku koju je ovaj doktor nakon čitanja pisma imao za sve nas:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: