Puče petarda u Novom Pazaru: Radnički dao četiri gola posle kornera, jedan – direktno!

Vreme čitanja: 1min | pon. 26.11.18. | 20:26

Kragujevčani ubedljivi na zatvaranju 19. kola Prve lige Srbija

Pobeda nije iznenađenje, tim pre što je Novi Pazar prikovan za dno tabele bez ijednog trijumfa dosad, ali način na koji je Radnički 1923 pokorio stadion kraj Jošanice je nesvakidašnji. Pukla je petarda u Raškoj i to tako što su na zatvaranju 19. kola Prve lige Srbije Kragujevčani bili nezaustavljivi iz prekida – 5:0.

Čak četiri gola postigli su izabranici trenera Dejana Nikolića posle kornera. U prve tri situacije asistent je bio 20-godišnji Tomislav Todorović (najpre Lazaru Petroviću u 36, pa kapitenu Milanu Iliću u 59, na kraju i još jednom defanzivcu Nemanji Zdravkoviću u 70. minutu) zbog čega je nagrađen aplauzom prilikom izmene. Samo, ni kad je vezista gostiju napustio teren Radnički nije skidao nogu sa papučice za gas, pa je Stevan Kovačević u 84. postigao najefektniji gol na meču, pogodivši mrežu Tamera Preljevića direktno iz ugla, da bi tačku stavio rezervista Jovan Lukić minut pre kraja.

Izabrane vesti

Na taj način Radnički je prekinuo seriju od tri gostovanja bez slavlja, napredovao za jedno mesto na tabeli, a u narednoj rundi čeka suseda na tabeli Bežaniju, dok je Novi Pazar potvrdio status prvog kandidata za ispadanje pošto nikog nije pobedio u dosadašnjem toku sezone i ima samo sedam remija.

SRBIJA 2 - 19. KOLO

Subota
Javor - Bečej 1:2 (1:1)

Nedelja
Bežanija - Borac 1:2 (1:1)

Budućnost - Sloboda 2:0 (0:0)

Metalac - TSK 2:5 (1:2)

Sinđelić - Teleoptik 3:1 (3:1)

Žarkovo - Inđija 2:0 (2:0)

Zlatibor - Trajal 2:0 (0:0)

Ponedeljak
Novi Pazar - Radnički Kragujevac 0:5 (0:1)

FOTO: Star sport


tagovi

FK Novi PazarPrva liga Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara