OVAJ SEKSI VATERPOLISTA JE BIO VELIKA LJUBAV JELENE JANKOVIĆ: O njihovom krahu veze brujao je BALKAN, a zbog raskida srpska teniserka nabacila 6 kilograma (FOTO)
Foto: Fonet/AP

BILO, PA PROŠLO

OVAJ SEKSI VATERPOLISTA JE BIO VELIKA LJUBAV JELENE JANKOVIĆ: O njihovom krahu veze brujao je BALKAN, a zbog raskida srpska teniserka nabacila 6 kilograma (FOTO)

Tenis -

Iako su im mnogi predviđali brak, srpska teniserka Jelena Janković i crnogorski vaterpolista Mlađan Janović pre nekoliko godina okončali su dugogodišnju vezu.

Česta razdvojenost ih je skupo koštala, pa su se na kraju definitivno razišli, a kako su preneli beogradski mediji - na Jeleninu inicijativu.

Jelena i Mlađan su se upoznali 2008. godine na Olimpijskim igrama u Pekingu i to u restoranu brze hrane. Ljubav je planula na prvi pogled. Jelena je tada bila prva teniserka sveta, dok su Mlađanu predviđali blistavu vaterpolo karijeru.

foto: Profimedia

Usledila je ljubavna idila koja ja trajala godinu dana, a prvi put su raskinuli 2012. godine da bi za vrlo kratko vreme shvatili da ne mogu jedno bez drugog i obnovili vezu. Međutim, ni to nije potrajalo.

Jelena nakon toga nije krila da je teško podnela raskid, kao i da se u tom periodu ugojila šest kilograma.

- Hrana mi je bila lek. To je kao na filmu kada vidite one devojke posle raskida veze kako jedu samo čokoladu. Tako sam i ja. Sve mi se skupilo - i raskid i povreda, nije mi bilo lako da to prevaziđem. Bila sam se baš zaokružila i brat me je zafrkavao da sam najdeblja teniserka. Bio je u pravu, jer sam to videla po stvarima. Sve je pucalo na meni. Imala sam šest kilograma više. Nisam ništa mogla da radim, nikakve mi terapije nisu pomagale, samo sam jela. Toliko sam jela da sam razmišljala da bih mogla da postanem kuvarica - rekla je ona tada.

foto: Saša Pavlić

Teniserka već neko vreme uživa u vezi sa sadašnjim izabranikom čiji identitet ne želi javno da otkriva.

kurir.rs / kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track