REZZIME DANA (nedelja): Trebalo je izbeći Espanjol i Napoli

Vreme čitanja: 5min | ned. 25.11.18. | 22:56

Pogledajte ko vam je 25. novembra doneo novac, a ko vas je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste vi tipovali...

ZAOKRUŽENO:

MENHENGLADBAH - HANOVER (tip 1, kvota 1,40) - rezultat 4:1

Najigraniji par dana je zaokružen! Velikan nemačkog fudbala koji je 70-ih bio strah i trepet ponovo je večeras podsetio na te dane, a predvođen taktovima Torgana Azara i kapitena Larsa Štindla fudbaleri Borusije zgromili su Hanover sa 4:1. Nije domaćine omeo ni rani gol Bobija Vuda iz prvog napada na meču. Dugo je Hanover odolevao, ali je skupo platio grešku iz finiša prvog dela.

SEVILJA - VALJADOLID (tip 1, kvota 1,40) - rezultat 1:0

Neugodni Valjadolid, koji je do večeras položio koplja samo pred Barsom, Realom i Alavesom, mogao je večeras na “Sančez Pishuanu” lično da se uveri koliko su Andalužani opasan tim. Uostalom, tim koji u sastavu ima Pabla Sarabiju ne može biti ništa drugo. Andre Silva je u 30. minutu postigao jedini gol na utakmici, ali je 26-godišnji Sarabija zaslužio epitet najboljeg igrača.

BORNMUT - ARSENAL (tip 2, kvota 2,05)- rezultat 1:2

Kada neće, onda baš neće. Osetio je to Džeferson Lerma na svojoj koži u duel u sa Arsenalom koji je na gostovanju Bornmutu slavio sa 2:1 u utakmici 13. kola Premijer lige i upisao osmi ovosezonski trijumf. Tobdžije su konačno prekinule niz od tri remija, a vrlo lako je moglo da se desi da i ovaj duel ima identičan ishod. Pored Lerme koji je dao autogol, epitet junaka za navijače Arsenala poneo je Pjer Emerik Obamejan. Gabonac je u 67. minutu postigao pobedonosni pogodak, a nakon toga Bornmut je bio opasniji tim i češće je pokušavao da ugrozi gol Leno. Potez dana ipak je pripao Lermi koji je u 30. minutu postigao spektakularan autogol kada je sa 15-ak metara centaršut sa leve strane nečim što je ličilo na volej, zakucao u mrežu.

KRASNODAR - ARSENAL TULA (tip 1 kvota 1,45) - rezultat 3:0

Popualrni Bikovi igraju strašan fudbal i melju sve pred sobom. Danas su rasturili Arsenal iz Tule sa 3:0 i opet preuzeli drugo mesto na tabeli. Zenit je nedodirljiv na prvom mestu, ali Krasnodar odmiče moćnim moskovskim klubovima. Imaju tri boda više od CSKA, četiri od šampiona Lokomotive, šest od Spartaka. Goste je načeo Vamberto u 40. minutu posle školske akcije, prednost je duplirao Ignjatijev na početku drugog poluvremena posle fantastične kontre i sjajnog lažnjaka Arsenalovom defanzivcu, a naposletku je viđen fantastičan pogodak rezerviste Sulejmanova u 76. minutu.

ZENIT - ROSTOV (tip 1, kvota 1,80) - rezultat 2:0

Lider Premijer lige je kod kuće lagano izašao na kraj sa neugodnim Rostovom i pobedom od 2:0 zadržao pet bodova prednosti u odnosu na Krasnodar. Tim Sergeja Semaka je lagano preslišao jedno od najvećih iznenađenje sezone. Već posle 12 minuta je Sebastijan Driusi jnajavio pobedu. Bane Ivanović je bacio loptu iz auta pred gol Rostova gde se stvorila gužva. Natrčao je Drijusi i prelepim udarcem zakucao loptu u mrežu za 1:0. Slična priča i u drugom poluvremenu, kada je Jerohin posle 18 minuta udarcem sa distance prelomio pitanje pobednika.

ASTON VILA - BIRMINGEM (tip 1, kvota 1,90) - rezultat 4:2

Sjajan derbi Aston Vile i Birmingema pripao je domaćem timu rezultatom 4:2 (2:1). Bilo je tu i preokreta, Birmingem se posle 1:3 vratio u igru golom Pedersena, ali nije uspeo da dođe ni do remija. Na kraju je Huton dodatno povećao pobedu Vile. Lukas Jutkevič je u 28. minutu pogodio na asistenciju Mhonija, a domaći su uspeli ekspresno da odgovore. Prvo je gol dao Kođija u 37. minutu, pa Griliš dva minuta kasnije i tako je tim sa Vila Parka otišao na odmor sa prednošću. Tami Abraham je golom iz penala u 51. minutu skoro pa overio pobedu u derbiju, a Kristijan Pedersen je brzo doneo novu neizvesnost. Nada Birmingema trajala je sve do 76. minuta kada je Haton postavio konačan rezultat.

AMIJEN - MARSELJ (tip 2, kvota 1,85) - rezultat 1:3

Slutilo je na kiks, ali Marselj je imao keca u rukavu. Florijan Tovan sa tri pogotka anulirao je rano vođstvo Amijena i trasirao ekipi sa Velodroma put ka pobedi u okviru 14. kola francuske Lige 1. Dibasi je u 8. minutu ranio goste, koji su imali odgovor 18 minuta kasnije. U nastavku daleko konkretniji Marselj, a trud se ispaltio deset minuta pre kraja kada je Tovan postogao drugi gol. Paje je u 84. minutu promašio penal, ali je u prvom minutu nadoknade Tovan zapečatio slavlje Marselja

PRECRTANO:

ESPANJOL - ĐIRONA (tip 1, kvota 1,70) - rezultat 1:2

Prošle sezone 21 gol uz njegovo ime, a izgleda da je Kristijan Stuani odlučan u nameri da i ove prebaci magičnu granicu od 20 komada. Na gostovanju kod Espanjola dva komada u razmaku od dva mintua i 19 sekundi za pobedu Đirone. Urugvajac je prototip klasične devetke. Večeras dvostruka demonstracija, oba gola glavom, prvi na asistenciju Karlesa Planasa, drugi posle centaršuta Aleiša Garsije.

MONPELJE - REN (tip 1, kvota 2,25) - rezultat 2:2

Najbolja odbrana Lige 1 - uz Pari Sen Žermenovu - primila je gol kod kuće, zapravo dva, posle više od dva meseca i Monpelje nije uspeo da upiše četvrti vezani trijumf pred svojim navijačima. Bod La Mosona odneo je Ren. Gosti su vodili od 5. minuta, a Monpelje je došao do preokreta krajem prvog dela i početkom drugog. Najbolji strelac domaćih - Andi Delor pogodio je oba puta. Delovalo je u tim trenucima da Monpelje sigurno gazi ka novoj pobedi koja će ga odvesti na drugo mesto na tabeli, međutim koncentracija je popustila kada je trebalo da bude na najvišem nivou. Burižo je postavio konačan rezultat u 71. minutu sa bele tačke.

NAPOLI - KJEVO (tip 1, kvota 1,15) - rezultat 0:0

Prošle sezone je Napoli pobedio Kjevo na San Paolu golom Dijavare u 95. minutu, ali danas su  Napolitanci nisu bili te sreće. Leteći magarci očigledno znaju kako da isfrustriraju velikog favorita i danas su zasluženo odneli bod koji im je izmakao prošle sezone. Očekivano, Kjevo je izabrao strogu defanzivu i pretnju na kontranapade. U drugom poluvremenu je pritisak Napolitanaca bio još veći, igralo se samo na polovini Letećih magaraca, ali lopta nije htela u gol.

Foto: Shutterstock


tagovi

sportsko klađenjerezzime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara