Najnovije vesti
Zabava
DEBAKL Bila je jedna od omiljenih pevačica bivše Juge, a onda je doživela peh i pevala pred PRAZNOM "ARENOM"

DEBAKL Bila je jedna od omiljenih pevačica bivše Juge, a onda je doživela peh i pevala pred PRAZNOM "ARENOM"

Poslednjih godina, brojni pevači takmiče se ko će napuniti više "Arena", a većina pevača barem jednom je nastupila u ovoj hali.

Koncert Doris Dragovic_140214_RAS foto M Josida 024_preview Foto: M. Jošida / RAS Srbija
Koncert Doris Dragovic_140214_RAS foto M Josida 024_preview

Brojna imena održala su spektakularne koncerte i popunili je do poslednjeg mesta. Međutim, neke od njihovih kolega nisu bili te sreće.

Doris Dragović

Mnogi su bili iznenađeni informacijom da će hrvatska pevačica Doris Dragović nastupati u Areni. Mnogi su smatrali da je ovo prevelik zalogaj za Hrvaticu, jer godinama nije bila aktualna u Srbiji. I bili su u pravu. Pevačica je nastupala pred 1.500 ljudi.

Anastasija

Američka zvezda koja nas je dvehiljaditih godina opčinila sjajnim glasom i hitovima poput "Paid My Dues" i "Left Outside Alone" održala je koncert u Areni 2015. godine. Iako ima fanove u Srbiji koji je pamte, broj posetilaca pokazao je da je njeno vreme ipak prošlo. Jeste da je prošla bolje od Doris, ali ne dovoljno da bi napunila Arenu. Nastupala je pred 3.000 ljudi. Ipak, svi koji su bili na ovom koncertu, pamte ga po sjajnoj atmosferi i energiji koju je pevačica prenela.

BACKSTREET BOYS

Foto: screenshot

Čudno zvuči, ali nekada najpopularnija grupa doživela je totalni fijasko u Areni. Nastupili su pred više stotina ljudi. Ipak, dobra vest za njih je da u Americi i dalje pune Arene, tako da verujemo da i ne pate za ovim propalim koncertom 2009. godine. Ko je još nastupio pred skoro praznom Arenom, pogledajte OVDE.