KRAJ: Partizan - Dinamo 6:0

Novosti online

25. 11. 2018. u 16:30

Fudbaleri Partizana ostavrili su treći vezani trijumf u sezoni, pošto su u 17. kolu Superlige Srbije na svom terenu savladali Dinamo iz Vranja 6:0 (2:0)

КРАЈ: Партизан - Динамо 6:0

Rikardo foto M.Vukadinović

Fudbaleri Partizana pobedili su večeras na svom terenu Dinamo iz Vranja sa 6:0 u poslednjoj utakmici 17. kola Super lige Srbije.

Crno-beli su više od pola sata čekali da probiju otpor rivala, a u tome im je pošlo u 38. minutu kada je posle velike greške golmana Uroša Đurića, kom je lopta prošla kroz ruke i noge, Danilo Pantić doveo svoj klub do prednosti iz prekida.

Samo četiri minuta kasnije Partizan je duplirao vođstvo, a to mu je pošlo za rukom kada je Rikardo Gomeš iskoristio proigravanje Slobodana Uroševića.

U drugom poluvremenu Dinamo kao da nije postojao na terenu, s obzirom na to da je domaćin uspeo da postigne tri gola.

Pantić je u 55. minutu povisio na 3:0, da bi u 78. kada je posle centaršuta Zorana Tošića sa desne strane Rikardo Gomeš bio najviši u skoku crno-beli stigli do vođstva od četiri gola.

Do kraja susreta u listu strelaca uspeli su da se upišu Đorđe Ivanović u 86. minutu i Nemanja Nikolić u 90.

Partizan je posle kompletnog 17. kola Super lige Srbije treći na tabeli Super lige sa 36 bodova, dok je Dinamo poslednji, 16. sa sedam.


SASTAVI

PARTIZAN: Stojković - N.R. Miletić, Marković, Valijente, Urošević - Pantić, Zdjelar, Kosović, Janković - Nikolić, Rikardo.

DINAMO: Đurić - Stanković, Gašić, Pavišić, Vukajlović - Onimisi, Jokić - Stevanović, Nedeljković, Surka - Dimitrov.


POČEO JE MEČ U HUMSKOJ

Krenuo je duel između Partizana i Dinama. Skromna poseta u Humskoj, loše vreme a i ne baš najbolji rezultati domaćih su učestvovali i nabroj gledalaca. Crno-beli su od starta krenuli prema golu Vranjanaca, koji će se sigurno braniti svih 90 minuta u prestonici Srbije.

PRVA ŠANSA ZA PARTIZAN

Prva prilika za domaće u petom minutu. Miletić se ubacio na desnom boku, uputio iz trka udarac direktno ka golu, a Đorić je odbranio. Partizan je posle toga nastavio akciju, ali nije ugrozio mrežu Dinama.Dva minuta kasnijePantić kroz sredinu podiže loptu, skače Nikolić koji se našao iza leđa odbrane Dinama, ali em je promašio gol, em su sudije videle da je bio u malom ofsajdu.


SLOBODAN UDARAC ZA CRNO-BELE

Slobodan udarac za Partizan. Rikardo je dobio duel sa Milanom Stankovićem, izbio je sam ispred golmana Đurića, ali ga je Stanković srušio na ivici kaznenog prostora, malo ispred. Faul za Partizan je dosuđen, ali ne i žuti karton za igrača Dinama. Čini se greška sudije Nenada Minakovića.Pantić je loše šutirao pravo u živi zid.


DINAMO PRETI IZ KONTRANAPADA

Crno-beli su vezali nekoliko kornera sa obe strane, Dinamo se odbranio i krenuo u kontru. Suraka je dobio precizan centaršut i glavom šutirao malo pored gola Vladimira Stojkovića.


SKROMNIH POLA SATA VICEŠAMPIONA SRBIJE

Skromno izdanje crno-belih u prvih pola sata. Konkretan pokušaj Partizanau 25. minutu. Nemanja Nikolić je uputio centaršut, a Nebojša Kosović tukao glavom pored gola. Sve u svemu, ne mogu navijači Partizana, a ni trener Zoran Mirković da budu zadovoljni onim što su pružili crno-beli u prvom delu prvog poluvremena.


PARTIZAN VODI, STRAŠAN KIKS GOLMANA DINAMA

GOOOOOL! Partizan vodi, kakav kiks golmana Dinama Uroša Đurića je napravio veliku grešku i tako pomogao Partizanu da u 37. minutu povede. Danilo Pantić je ubacio loptu iz "slobodnjaka", ali to je loše učinio, ona je išla pravo u ruke Đuriću, koji je uspeo da je ispusti sebi kroz noge - pravo u gol. A samo dva minuta ranije je spasao čist gol. Odlično su kombinovali igrači Partizana od noge do noge i sve iz jednog kontakta, Rikardo je dobio loptu u prostor, vratio je u peterac, odakle je Nikolić šutirao i Đurić je odbranio.




RIKARDO NA ASISTENCIJU UROŠEVIĆA - 2:0

GOOOOOL!Partizan duplira prednostu 42. minutu. Nikolićiz sredine upošljava Uroševića na krilu, ovaj iz prve spušta u peterac gde je bio Rikardo Gomeš koji otvara desnu nogu i vara Đurića, a Partizan za četiri minuta daje dva gola.


POLUVREME, PARTIZAN SE MUČIO, ALI IMA 2:0

Crno-beli nisu mogli da se povežu u prvom poluvremenu. Međutim, koliko im je pomogao veliki kiks Đurića pokazuje to što su posle gola uspevali da igraju rasterećenije i preciznije. Stvorili su odmah novu šansu i pretvorili je u gol. I sa lepom zalihom ulaze u nastavak meča.


PANTIĆ POGAĐA ZA 3:0

GOOOL! Partizan je poveo 3:0u 55. minutu, a drugi gol je postigao Pantić. Mladi fudbaler uputio je odmeren udarac po zemlji sa 17-18 metara i pogodio dalji ugao.


ULAZI U IGRU I ZORAN TOŠIĆ

Posle nekoliko meseci, vraća se na teren Zoran Tošić koga je mučila povreda kolena. On je na terenu zamenio Marka Jankovića. Mogao je Dinamo da postigne pogodak. Nedeljković je tukao u okvir gola i prvi put na meču zagrejao rukavice Vladimira Stojkovića. Bilo je opasno po crno-bele.


DINAMO ŽELI POČASNI GOL

Suraka je bio sam pred golom Stojkovića u 65. minutu, glavom je zahvatio loptu i šutirao, ali je "žabica" odskočila samo u ruke golmana Partizana. Dinamo želi da postigne počasni pogodak, ali i Partizan se ne zadovoljava sa 3:0. Izlazi iz igre i Pantić dvostruki strelac u redovima domaćih.


PARTIZAN VODI 4:0, RIKARDO DRUGI PUT

GOOOOOL! Drugi gol Rikarda. Partizan vodi 4:0. Tošić je primio dugu loptu na krilu, ulazi sa strane u kazneni prostor, podiže za Rikarda koji u sredini peterca samo namešta nogu i pogađa mrežu.


PETARDA PARTIZANA

GOOOL Tošić još jednom asistira, Ivanović istrčava i ulazi u kazneni prostor, Đurić je istrčao ali je Ivanović šutirao snažno i pogodio za 5:0. Rekord Partizana ove sezone.


PARTIZAN I ŠESTI PUT UBACIO LOPTU U MREŽU

GOOOOL Partizan je u 90. minutu došao i do šestog kola, strelac je bio Nikolić. Prava katastrofa Vranjanaca.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (10)

Gipsani

25.11.2018. 17:52

Ајмо сад да се формира комисија за испитивање регуларности утакмице. Овакав гол не би примило ни дете од 9 година!

Srbin dijaspora

25.11.2018. 21:57

@Gipsani - Dali i u glavi isto imas gips, umesto mozga, pa covek pogresi udari sekirom i isece drugu ruku, sto nikad nebi zeleo da to uradi, a kaomoli da mu se ne desi ovo sto se Djuricu desilo .

Milan Galic

25.11.2018. 18:53

Bravo bravo bravo bravo bravo bravo.Vidite ka sudije pošteno sude onda nema problema.Ofsajda nije bilo.Sudija svaka čast.

C.B.Fr

25.11.2018. 21:51

@Zvezda i to CRVENA - Au sacu da ve vidim u sredu koja ste pa vi fudbalska sila !!!!!!

posmatrac iz daleka

25.11.2018. 23:28

Pogledao sam golove sa ove utakmici i MUKA mi je. Grobari !!! nemojte NIKADA vise da pisete o izbegavanju odbranbenih igraca da sprece napad. Nikada o sklanjnau NIKAD o primanju gola sa 25 metrar KROZ NOGE. Sada treba da pokazete karakter* Jos jedanput : cestitka na veloikoj pobedi protiv Dinama ( iz Vranja). * pogledaj u velikom srpskom recniku !

Opaki

26.11.2018. 02:48

Treba ispitati regularnost utakmice, ovo nije ni sklanjalica,, ovo je bezalica

Srbin

26.11.2018. 07:39

sta ce sad pantic da komentarise za gol kroz noge sa 30 metara i ociglednu sklanjalicu nazovi golmana iz Vranja. neka objasni kako to 30 minuta partizan nije mogao ni sansu da stvori a posle pregazi pritivnika kao PSZ. UEFA reaguj isto kao sto je reagovao L'ekip na dojavu "vjesnika". ipak se ovde radi o postenjacinama nadaleko poznatim...

Jovan Melic

26.11.2018. 11:07

Posmatrac iz daleka pripremi prvo tablete kad budeš procitao vest Ranijera.Polako da ti ne pozli.Ceo svet bruji o ofsajdu za zvezdu.