PILIĆ OTKRIO ZAŠTO OBOŽAVA ĐOKOVIĆA: Novak mi je kao sin, za razliku od drugih nikada me nije zaboravio

Novosti online

25. 11. 2018. u 12:20

Bavio sam se njim kad je imao 15-16 godina, kad smo sarađivali u akademiji. Ono što kod njega posebno cenim je to što on, za razliku od brojnih drugih asova s kojima sam sarađivao, nikad nije zaboravio

ПИЛИЋ ОТКРИО ЗАШТО ОБОЖАВА ЂОКОВИЋА: Новак ми је као син, за разлику од других никада ме није заборавио

Nikola Pilić i Novak Đoković veza koja je Srbiji donela jedini naslov u Dejvis kupu, ali i kombinacija iz koje se izrodio i najbolji igrač današnjice. Tačnije, baš Pilić je jedan od najzaslužnijih za Đokovićeve rezultate, koji je još kao klinac otišao u akademiju proslavljenog Hrvata sa nemačkim pasošem.

- Evo, upravo mi je pre nekoliko minuta Đoković poslao SMS s jednog ostrva gde se odmara sa suprugom, ja sam mu čestitao na fenomenalnoj sezoni", otkrio je Nikola u intervju za hrvatske medije i nastavio.

- To šta je on napravio u samo nekoliko meseci apsolutno je čudo. Nisam ni ja verovao da će ovako da završi godinu. Kad je išao u Ameriku, tamo u martu, kada je bio van forme, zvali su me novinari iz Srbije i doslovno ga "pokopavali", ali ja sam im samo govorio, "čekajte, čekajte". Svi mi znamo njegov kvalitet i svaka mu čast na tome. Ova sezona je sjajna zbog toga što se tako vratio i svima očitao lekciju, a još je impresivnija ona iz 2016. godine kad je imao skoro 17.000 poena - naglasio je Nikola Pilić.

Novak ceni Nikolu, nikad nije zaboravio ulogu proslavljenog stručnjaka u njegovoj karijeri...

- Novak moj teniski sin? Pa da, mogu da se složim s tim. Bavio sam se njim kad je imao 15-16 godina, kad smo sarađivali u akademiji. Ono što kod njega posebno cenim je to što on, za razliku od brojnih drugih asova s kojima sam sarađivao, nikad nije zaboravio. I to je njegova istinska veličina.

100odsto.hr

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

slobodanka

25.11.2018. 14:35

Niki, nije bas tako, ima jos onih koji te nisu zaboravili, ni vas ni Miju vasu suprugu. Moram da vam se zahvalim i u moje ime i u ime naseg sina Bojana.On vas je obozavao, Mija mu je bila kao majka. Al eto, nisu svi imali srece da se proslave u ovom divnom sportu. Trebalo je imati i fizicku i mentalnu snagu da se izdrzi. Porucujemo vam da vas se vrlo rado secamo, vi ste divni ljudi. Veliki pozdrav iz Amsterdama od porodice Haaima.

Ivan Grozni

25.11.2018. 16:34

Novak pre svega ima dobre roditelje koji su ga ispravno vaspitavali da ceni o voli dobro i postuje prijatelje

Miki-Zg

25.11.2018. 19:29

Uzajamna sinergija poštovanja i ljudskosti .Šjor Niki ,Nole Vam je kao sin ,iste rječi hvale možemo čuti od njega za Vas .Vi ste njegov drugi tata ,supruga Mia druga mama .Živjeli ,ugodno u Opatiji !