Najnovije vesti
Vesti Politika
Vulin osudio napad na Borka Stefanovića i poručio da je Srbija pravna država

Vulin osudio napad na Borka Stefanovića i poručio da je Srbija pravna država

Opozicija nastavlja da napada držžavu Srbiju i pored toga što su napadači na Borka Stefanovića pronađeni za sat vremena, i što smo pokazali da se u Srbiji pošštuje pravo, izjavio je ministar odbrane Aleksandar Vulin u Jutarnjem programu RTS upitan da prokomentarišše stavove opozicije da napadači na Stefanovića imaju veze sa ššefom BIA, kao i da je vlast odgovorna za atmosferu u kojoj se to deššava.

aleksandar vulin_130416_RAS foto vesna lalic 25 Foto: Vesna Lalić / RAS Srbija
aleksandar vulin_130416_RAS foto vesna lalic 25

Ministar Vulin je dodao da je zanimljivo "da ta ista vlast u vreme kada su ubili Ranka Panića nije rekla ni reč".

- Kada su Dragan Đilas i svi ostali bili velika vlast, niko niššta nije govorio o ubistvu Ranka Panića i nasilju koje smo u to vreme dožživljavali. Ja sam svedok da su prebijali, hapsili i odvodili u zatvore svih tih godina i da niko niššta nije govorio.

Osuđujući napad na Borka Stefanovića ministar Vulin je rekao da je Aleksandar Vučić dao vrlo striktno naređenje - nađite napadača, i naššli smo ga jako brzo.

- Neko bi trebalo da se obraduje zbog toga. Nažžalost, mi smo videli samo da se napada našša držžava, da se srpska držžava pljuje, da se govori o njoj kao o nekakvoj loššoj državi. Aleksandar Vučić, Srpska napredna stranka, ministar Stefanović su uradili sve i u prvom satu su naššli onoga ko je počinio takvo gnusno delo - zaključio je ministar Vulin.