Region

Svet

Darko Lazić ima novi razlog za borbu ali nisu svi srećni!

Pevač Darko Lazić nakon saobraćajne nezgode koju je doživeo ima novi razlog za borbu, kako bi što pre stao na noge i oporavio se ali nisu svi njegovi najbliži srećni. U pitanju je njegova ćerkica Lorena koju je dobio u braku sa Anom Sević. Ona nikako ne želi da prihvati da će dobiti brata ili sestru ali to nije ništa neuobičajeno za dete njenog uzrasta.

Darko Lazić ima novi razlog za borbu ali nisu svi srećni! Foto: Instagram



Od kada je u bolnici saznao radosne vesti, Darko Lazić konstantno priča o Marini i bebi, a budućoj supruzi je obećao da će se po izlasku iz bolnice promeniti i da će život posvetiti porodici. Međutim, nisu svi u porodici Lazić lepo primili radosne vesti. Kako "Alo!" saznaje, Darkovoj ćerki Loreni nimalo se ne dopada to što će dobiti brata ili sestru. Kako saznajemo, Lorena je teško primila vest da više neće biti jedinica, a Darkova bivša supruga Ana Sević na sve načine pokušava da privoli devojčicu da prihvati to.

Izvor blizak Darku kaže da je on tek u Marini pronašao ženu sa kojom može da razgovara o potomstvu:

"Darko je veoma vezan za ćerku Lorenu i nikada nije želeo da devojčica raste kao jedinica, pogotovo što je odrastao uz brata Dragana. Njegova želja je bila da Ana i on podare Loreni brata ili sestru i da deca rastu u ljubavi i slozi. Međutim, vrlo brzo su se javili problemi u njihovom braku, te je proširenje porodice palo u drugi plan. Ali Darko nikada nije odustajao od želje da dobije još dece. Kada su Ana i Darko rešili da svako krene svojim putem, oboje su pronašli nove partnere i brzo uplovili u nove veze. Ali Darko je od razvoda imao nekoliko avantura, sve dok se nije skrasio pored Marine. Iako je mlađa od njega skoro deset godina, Marina je veoma zrela i odgovorna devojka, koja je uspela da na neki način smiri Darka. Nekoliko meseci nakon što je njihova veza počela, Darko i Marina su počeli da pričaju o svadbi i deci."

 Međutim, niko nije mogao da pretpostavi da će se sve ovako brzo desiti i da će Darko radosne vesti primiti u bolničkoj postelji. On je sada najsrećniji čovek, jer ne samo da je preživeo tešku saobraćajnu nesreću već ga je bog blagoslovio još jednim detetom. Međutim, u isto vreme je i veoma zabrinut, jer je Lorena veoma teško primila vest da će dobiti brata ili sestru jer ne želi, kako izvor tvrdi da deli roditeljsku  ljubav, a Ani je trebalo dosta vremena da je smiri:

"Čim je saznao da će dobiti još jedno dete, Darko se posavetovao sa Anom kako da tu vest saopšti Loreni, ali niko nije mogao da očekuje da će devojčica reagovati na taj način. Kada joj je Ana rekla da će dobiti seku ili batu, Lorena je samo ponavljala: "Ne, neću! Ni batu, ni seku! Ne, neću!", i počela je da plače. Ana je pokušavala na sve načine da joj objasni da će uskoro dobiti društvo za igru, ali je mala Lorena bila neumoljiva. Samo je govorila: "Ne, neću!"

Devojčica nije prestajala da plače, da se baca po podu, razbacuje igračke i da ponavlja kako ne želi ni brata, ni sestru. Posle te scene, Ana je rešila da više ne forsira priču o bebi, a psiholozi su joj objasnili da u Loreninoj reakciji nema ničeg neuobičajenog. Deca mogu burno da reaguju na novog člana porodice, ali vremenom sve dođe na svoje, a Ana se nada da će se to desiti i u Loreninom slučaju. Ubeđena je da će Lorena prihvatiti bebu čim se rodi - tvrdi izvor.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com/ Alo

Povezane vesti:


>