');
Najnovije vesti
Zabava Zadruga 2
SPREMNA ZA "ZADRUGU 2" Ljuba Pantović stigla na luksuzno imanje, a svi gledaju u NJENE GRUDI

SPREMNA ZA "ZADRUGU 2" Ljuba Pantović stigla na luksuzno imanje, a svi gledaju u NJENE GRUDI

Kik bokserka Ljuba Pantović postala je deo "Zadruge 2", a svi iščekuju da vide kako će se u narednom periodu razvijati njen odnos sa ćerkom Aleksandrom Subotić, ali i sa njenim dečkom Davidom.

Simanovci 01 foto P Dimitrijevic Foto: Predrag Dimitrijević / RAS Srbija
Simanovci 01 foto P Dimitrijevic
Foto: Petar Dimitrijević / RAS Srbija

Naime, poznato je da su Ljuba i Aleksandra u zategnutim odnosima, a sam ulazak kik bokserke zasigurno će napraviti pometnju u narednom periodu.

Ljuba se u Šimanovcima pojavila u potpuno providnom kombinezonu ispod koga se u potpunosti ocrtavao njen veš, dok su u prvi plan istaknute grudi.

Foto: Petar Dimitrijević / RAS Srbija

Inače, Ljuba je poznata kao neko ko nema zadršku da kaže sve što misli, a nedavno je bez dlake na jeziku negativno komentarisala veridbu Karađorđa i Ivane.

- Cirkus se nastavlja, naravno sa najvećim majmunom u prvom planu, a to je Aleksandrin otac. Njena reakcija mi je jasna samo u pogledu odnosa prema onoj ženi koja je nju vređala. Ista ta NN žena je i mene uzela da komentariše, a u životu me nije srela. Njih dvoje su ušli da se vere unutra jer im je du*e zinulo za kadar, i ni zbog čega drugog. Aleksandrin otac se pokazao baš kakav jeste - p**ka i kukavica koja je uvek stajala na tuđu stranu. Poznato mi je ono njegovo cerenje u lice i uvlačenje u du**ta svima okolo. Stoji tamo sa tom NN ženom i smeje se ćerki koja plače... - izjavila je Ljuba za portal "SrbijaDanas.com".