REZZIME DANA (subota): Daleko od sjajnog...

Vreme čitanja: 4min | sub. 24.11.18. | 22:31

Pogledajte ko vam je 24. avgusta doneo novac, a ko vas je prodao...

NAPOMENAU rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste vi tipovali...

ZAOKRUŽENO:

VOTFORD - LIVERPUL (tip 2, kvota 1,60) - rezultat 0:3

Liverpul je bio veoma ubedljiv na Vikaridž Roudu, mada je Votford dugo odolevao, čak imao i neke šanse da neočekivano prvi stigne do gola. Neočekivano, pre svega što su Redsi sve vreme bili bolji. Ali na kraju nisu imali daha za tempo ekipe Jirgena Klopa.  kad je Mohamed Salah načeo Stršljenove postalo je jasno da će utakmica dobiti sasvim drugačiji tok. To što se taj gol desio u 67. minutu ništa ne menja. Onda malo remek delo Trenta Aleksandar Arnolda iz slobodnjaka, na kraju i Roberto Firmino, tek da svi raspucani krenu na megdan sa Pari Sen Žermenom u Ligi šampiona

EVERTON - KARDIF (tip 1, kvota 1,40) - rezultat 1:0

Moglo je da bude i ubedljivije, ali važno je da je kec zaokružen. Trenutak odluke dogodio se u 59. minutu, kada je na odbranjen udarac Volkotu natrčao Sigurdson i prosledivši loptu u mrežu, ispostavilo se, postavio konačan rezultat.

MAJNC - DORTMUND (tip 2, kvota 1,60) - rezultat 1:2

U senci kiksa Bajerna ostala je ovog popodneva nova pobeda lidera Borusije iz Dortmunda. Nije bilo lako Milionerima na gostovanju u Majncu protiv žilavog domaćina, ali su uspeli da slave sa 2:1 i održe sedam bodova prtednosti u odnosu na najbližeg pratioca (četiri ako Menhengladbah slavi sutra). Opet je Pako Alkaser bio jedan od džokera, zatresao je mrežu samo tri minuta pošto je ušao u igru, ali je Kuaizon ubrzo poravnao rezultat. Ipak, Borusija je uspela da se dokopa trijumfa u 76. minutu i to nakon šuta iz očaja iskusnog Lukaša Piščeka.

ŠALKE - NIRNBERG (tip 1, kvota 1,55) - rezultat 5:2

Konačno je živnuio malo i Šalke, ubedljivo savladao nesrećni Nirnberg sa 5:2 i značajno popravio atmosferu pred nedelju raspleta u Ligi šampiona. Ekipa Domenika Tedeska uspela je da slomi otpor gostiju u samom finišu, a blistao je dvostruki strelac Stiven Skržibski.

VEST HEM - MANČESTER SITI (tip 2, kvota 1,25) - rezultat 0:4

Uz sve dužno poštovanje Vest Hema ovo danas je bio lakši trening za Građane. David Silva, pa Rahim Sterling, zatim i Leroj Sane, sve je bilo gotovo za 34 minuta, a utisak je da je Siti, da je hteo, mogao da postigne bar još toliko golova. Danas su bili milostivi, možda zato što je na Vest Hemovoj klupi bio Manuel Pelegrini, bivši trener Građana. Tački je stavio Sane u 93.

INTER - FROZINONE (tip 1, kvota 1,22) - rezultat 2:0

Spaleti je mešao karte, Inter je preslišao Frozinone. I sa rezervistima, Nerazuri su druga dimenzija za ekipu Morena Longa. Sjajno je Keita Balde iskoristio ukazanu priliku, pošto je sa dva gola bio heroj pobede milanskog kluba. Jedan je postigao takođe ovosezonski epizodsita Lautaro Martinez.

PRECRTANO:

MANČESTER JUNAJTED - KRISTAL PALAS (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 0:0

Ekspedicija Kristal Palasa zadovoljno je napustila Old Traford. Mančester gleda tabelu i očima ne veruje: Siti na 14 bodova ispred Junajteda, a tek je 13 kola odigrano. Gosti su bez većih problema uštopovali Murinjovu ekipu i upisali važan bod. Tako je najigraniji par dana precrtan.

EIBAR - REAL MADRID (tip 2, kvota 1,45) - rezultat 3:0

Ono što je baskijska ekipa uradila podsetilo je na kraljevski fudbal iz ne tako davno završene ere Zinedina Zidana. Lepota, efikasnost, delotvornost. Milina. Nije bilo slabog mesta u sastavu Hoze Luisa Mendilibara, za prvu, razume se, istorijsku pobedu nad gostima kojima ni Santjago Solari, taman da se skinuo u šorts i kopačke, ne bi pomogao da izgnenu katastrofu.

UDINEZE - ROMA (tip 2, kvota 1,80) - rezultat 1:0

Ne može Roma da se sastavi u gostima. Razočaravajuću sezonu na terenima Serije A Vučica je nastavila u Udinama, gde je imala posed, šanse, ritam, ne i čoveka sposobnog da ugura loptu preko crte, pa je kažnjena porazom koji je ostavlja na šestom mestu tabele. Ispod rezultata 1:0 za Udineze u uvodnom susretu 13. kola Serije A potpisao se Rodrigo de Paul, dovoljno snalažljiv u 54. minutu da kazni neodlučnost Davida Santona i zakasnelu reakciju Žuana Žezusa i savlada iznenadnog debitanta među statuivama gostiju Antonija Mirantea.

VALENSIJA - RAJO VALJEKANO (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 3:0

Gol Rodriga. Gol Santija Mine. Gol Mišija Batšuajija. I gol Kevina Gameira. Od svakog po jedan. Za uvodnih 12 kola u Primeri. A nije baš da su to tamo neki igrači. Ali kad su i takvi asovi “uspeli” da zajedno postignu četiri gola u prvenstvu nije ni čudo što se Valensija do skora nalazila u opasnoj zoni. Danas situacija izgleda značajno bolja, pošto su Slepi miševi u 13. kolu Primere deklasirali Rajo sa 3:0 i što je možda još bitnije raspucali Minu i Gameira. Ovaj prvi je postigao golove za 1:0 – na Rodrigov pas - i 2:0, dok je Gameiro (opet Rodrigo) zaokružio veče, pa na Mestalji sada mogu da o nastavku sezone razmišljaju sa mnogo više optimizma.

Foto: Shutterstock


tagovi

sportsko klađenjerezzime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara