Aleksandar Mitrović
Aleksandar Mitrović

Mitrović? Jedan od najboljih napadača na svetu

Vreme čitanja: 1min | sub. 24.11.18. | 22:20

Trener Fulama Klaudio Ranijeri hvali Srbina posle premijere na klupi Kotadžersa

Jedna utakmica pod vođstvom Klaudija Ranijerija bila je dovoljna Aleksandru Mitroviću da se razbudi i vrati u golgetersku formu u Premijer ligi.

Zadovoljni su svi u Londonu posle "brejsa" srpskog reprezentativca na meču sa Sautemptonom, posebno novi trener koji kaže da nema dilemu ko mu je prvi napadač.
"Za mene, Mitrović je jedan od najboljih napadača u Evropi. Kada kažem u Evropi, mislim na svet. Ima samo 24 godine, fantastičan je i važno je samo da dobije pravovremeno loptu", kaže Italijan. 

Izabrane vesti

Ipak, mnogo više od napada iskusnog stručnjaka brine odbrana. Fulamova poslednja linija primila je 33 gola na 13 utakmica pa trofejni trener kaže da mu je glavni zadatak da zakrpi gde curi.
"Tim mora da me sluša, posebno kada je reč o postavljanju u odbrani. Moramo više da trčimo jer samo tako možemo da sprečimo rivala da se razmahne. Zamolio sam igrače da ne odustaju, da igraju do samog kraja. Očekuje nas težak posao, mnogo rada kako bismo se taktički popravili."

Trener Fulama ne želi euforiju posle jednog trijumfa.
"Svi su srećni, ali ovo je samo mali korak za klub na putu koji neće biti lak. Neće nam biti lagodno, ali verujem u uspeh na kraju", zaključio je Ranijeri.

Foto: Reuters


tagovi

Aleksandar Mitrović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara