Trinkijeri istakao glavnog krivca za poraz i osnovnu manu ekipe

Autor: Pavle Knežević
subota 24.11.2018.
19:25
Izvor: Sportske.net

Nije štedeo reči trener Partizana.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Trener Partizana Andrea Trinkijeri preuzeo je na sebe svu krivicu za poraz u derbiju, rekavši da mu je najviše žao navijača i predsednika kluba.

"Treća četvrtina nas je prelomila i izgubili smo napad, odbranu i bilo je individualnog rešavanja, a nismo dovoljno dobri da bismo tako igrali. Žao mi je zbog predsednika kluba i zbog navijača. Oni su dali sve od sebe da ovo izleda bolje.

Ovo ide na mene. Ja sam kriv, nema tu mnogo priče. Nisam upotrebio prave reči, pokušao sam da dovedem ekipu da bude spremna da igra, a bili su spremni samo 20 minuta. Ponovo vam kažem, ide na mene. Žao mi je jer mislim da smo na pravom putu, ali neki put reči nisu dovoljne
", rekao je Trinkijeri.

Bilo je očigledno da vam fale igrači na nekim pozicijama, da li planirate da dovodite pojačanja?

"Imate pravo da postavite pitanje koje želite, ali kad kažem da sve ide na mene, ne može onda takvo pitanje. Ne mogu da odgovorim", rekao je Trinkijeri.

Zvezda je počela drugo poluvreme serijom 16:0, da li je to nekako moglo da se zaustavi?

"Voleo bih da imam 15 tajm-auta, od po četiri minuta svaki. Ali, probao sam sa niskom, sa visokom postavom, jedan bek, dva beka. Lopta unutra, lopta spolja...Opet kažem - ovo ide na mene. Još nismo našli ko je nosilac ekipe, jer ja ne mogu da napravim blok, pas, ne mogu da zagradim", rekao je trener Partizana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dr fudbala Miloje
Sunday, 25.11.2018
01:09

Ко данас не може победити партизан. Постају све мањи клуб са све већим буџетом.

avatar
NikolaDzoni80
Saturday, 24.11.2018
22:09

Ovi navijaci Zbezdane koji su se bojali pre meca sada dobili na recima... A MOJI "NAVIJACI" Partizana koji komentarisu ovako mars bre u sumu... Vi ste deca koja neznaju kako se VOLI PARTIZAN... I neka smo izgubili sad,kad bude bilo potrebno da pobedimo tada cemo... Ne treba nam nivembra igra za pamcenje,nego zna se kad...

avatar
Rajko Mitic
Sunday, 25.11.2018
05:07

Navijac prdizana

avatar
Nerealno realan
Saturday, 24.11.2018
21:14

Mi smo utakmicu izgubili u prvom poluvremenu. Kako smo dobro igrali, umesto da smo itisli na poluvreme sa + 10-15, mi odemo sa + 3. I ne razumem momenat Jankovica i Londejla koji su savrseno raspucani u prvom poluvremenu, a u drugom ne smeju da sutnu.

avatar
nenadnenad1234
Saturday, 24.11.2018
20:56

Glavni problem je sto ne umes da dotuces rivala. Zenit razbijes u prvom poluvremenu, drugo pocnes trojkom valjda (odes na sedam, osam razlike) i onda se naprasno ugasis i dozvolis Zenitu da ode na dvocifrenu prednost. Onda Buducnost stignes na kraj 3/4 na minus dva (pravis seriju 8:0 za minut jedan) i onda opet naprasno se ugasis i dozvolis rivalu da ode opet na +10. Valensiju preseces u 4/4 odes na +5 i umesto da ih dokrajcis ti dozvoljavas da onu na +10, +11, znaci serija od -16 za manje od 4, 4 minuta je bila. Ovde protiv Zvezde odes na +10 razbijes ih igrom i umesto da uz podrsku sa tribina ih dokusiris i to dovoljavas da se bez igre spuste na -4 na poluvreme. 3/4 pocinjes trojkom i tu se gasis i odjednom Zvezda odlazi na dvocifrenu prednost bez neke igre, nije te nicim iznenadila u 3/4, sto nije prikazala u prve dve.

avatar
Partibrejker
Saturday, 24.11.2018
22:50

Problem je kondiciona sprema.Na svim utakmicama koje si nabrojao,a i večeras,očigledan je nedostatak snage,što za posledicu ima pad koncentracije,a to opet dovodi do izgubljenih lopti,slabog procenta šuta i ispadanja u odbrani.Protiv ekipa kao što su Valensija,Asvel,,Budućnost i Zvezda, imamo snage za jedno poluvreme.Protiv Valensije su padali po parketu od iznemoglosti.Za to sigurno nije kriv Trinkijeri.Meni samo nije jasno,kad je vec takva situacija,zašto igra sa 8 igrača u rotaciji.Večeras ni Gegića nije koristio,a do sad mu je bio starter.

avatar
Grb partizana 1997?
Saturday, 24.11.2018
20:52

Jel si rekao kolega hvala sto nije zeleo da te obruka?

avatar
IM
Saturday, 24.11.2018
20:38

Ne znam zasto su navijaci docekali s onolkim odusevljenjem dovodjenje Trinkijerija,on ne moze da od amatera,kvazi talenta i smesnih stranaca napravi ekipu koja ce se boriti zamisli za titulu ABA lige i Evroligu,e kad se setim ko juce Partizan na fajnl foru protiv Olimpijakosa,sekunde dele od finala,Kecman trojka,Bo za dva pet sekundi pre kraja,ovi igraci bi u to vreme igrali verovatno u nekom Hemofarmu gde bi gubili po 30,40 razlike,rafalnim sutevima Kecmana,Marica,brutalnim zakucavanjima Veselog,Gista,Pekovica, i tako dalje,sta reci stvarno.

avatar
Calcio Nostalgija
Saturday, 24.11.2018
20:52

Nazalost,istina...

avatar
Hannibal Lecter
Sunday, 25.11.2018
00:05

i ogromnom pomoci drzave u to vreme da se takvi igraci zadrze...sve si tacno rekao osim sto si ovo preskocio...