Trinkijeri: Ovo ide na moj račun, ja sam kriv

Vreme čitanja: 1min | sub. 24.11.18. | 19:22

“Žao mi je zbog predsednika kluba i zbog navijača“

Retko kad je Andrea Trinkijeri tako kratko govorio kao na konferenciji za novinare posle poraza u derbiju od Crvene zvezde.

Izabrane vesti

U potpunosti je preuzeo krivicu za nespeh na sebe zbog svega što se dešavalo na terenu, a posebno za veliki pad Parnog valjka u trećoj četvrtini, što je na kraju prelomilo meč.
"Nije dosta igrati 20 minuta, treća četvrtina nas je prelomila, tu smo izgubili napad, odbranu, nismo imali dobra individualna rešenja. Žao mi je zbog predsednika kluba i zbog navijača. Dali su sve od sebe da ovo izgleda malo bolje. Ovo ide na mene, ja sam kriv. Nema tu puno priče. Nisam prave reči upotrebio, pokušao sam da spremim ekipu da igra, a bili su spremni samo 20 minuta. Mislim da smo na pravom putu, ali neki put reči nisu dovoljne", rekao je Trinkijeri na konferenciji za novinare.

Da li je bilo moguće zaustaviti Zvezdinu seriju na početku treće četvrtine?
"Probao sam dosta toga - s niskom petorkom, visokom petorkom, sa dva beka, s jednim bekom, da ide lopta unutra, da ide spolja... Ali, opet, ovo ide na moj račun. Još nismo našli ko nosi ekipu na ramenima. To ja ne mogu. Ne mogu da dam koš, dam pas, napravim blok, zagradim..."

Partizan je sada u nizu od četiri poraza, a predstojeća reprezentativna pauza će dobro doći da se zbiju redovi i izađe iz krize. 

Foto: Star Sport


tagovi

Andrea Trinkijeri

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara