Sud u Prištini odredio pritvor do 30 dana uhapšenim Srbima

Osnovni sud u Prištini odredio je do 30 dana pritvora trojici Srba koji su uhapšeni u Kosovskoj Mitrovici, objavila je danas Radio-televizija Srbije.
Sud u Prištini odredio pritvor do 30 dana uhapšenim Srbima
Foto: Pixabay
Oni su uhapšeni zbog sumnje da su umešani u ubistvo lidera Građanske inicijative SDP Olivera Ivanovića.
 
U petak, 23. novembra rano ujutru specijalne jedinice ROSU uhapsile su u severnom delu Kosovske Mitrovice Dragišu Markovića, Marka Rosića i Nedeljka Spasojevića. 
 
Zbog ometanja policije prilikom hapšenja priveden je i Saša Ćurić, koji treba da bude priveden u sudu u Kosovskoj Mitrovici.
 
U Osnovnom sudu u Prištini danas je održano ročište po zahtevu Specijalnog tužilaštva za određivanje mere pritvora, a tužilac Sulj Hodža rekao je da očekuje da uhapšenima bude određen pritvor, jer postoji dovoljno dokaza.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija