DŽIPOM PREPOLOVILI AUTOBUS GSP: Miloš (25) i Nataša (21) su poginuli u stravičnoj nesreći na Karaburmi! VOZILI 200 NA SAT, TRKALI SE S DRUGIM AUTOMOBILOM!?
Foto: Privatna Arhiva, Kurir

užasna tragedija kod Ade Huje

DŽIPOM PREPOLOVILI AUTOBUS GSP: Miloš (25) i Nataša (21) su poginuli u stravičnoj nesreći na Karaburmi! VOZILI 200 NA SAT, TRKALI SE S DRUGIM AUTOMOBILOM!?

Crna Hronika -

Miloš Nikolić (25) i njegova devojka Nataša Belčević (21) poginuli su u svom „grand čirokiju“, a sumnja se da je nesreći prethodila trka s drugim vozilom

U stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se jutros dogodila na raskrsnici Mirijevskog bulevara i Višnjičke ulice u beogradskom naselju Karaburma, poginuli su Miloš Nikolić (25) iz Slanaca i njegova devojka Nataša Belčević (21) iz Novog Sela.

foto: Privatna arhiva

Oni su bili u džipu „grand čiroki“ koji se zakucao u autobus na noćnoj liniji 32, čiji su vozač D. Đ. (50) i kondukterka Đ. S. (56) teško povređeni.

Kako nezvanično saznajemo, nesreća se dogodila u trenutku kada se džip kojim je upravljao Nikolić kretao iz pravca centra grada ka Višnjici, kada je naleteo na autobus koji je nailazeći iz suprotnog smera skretao ulevo na raskrsnici.

Kobna brzina

- Sumnja se da je džip išao brzinom od oko 200 na sat. U trenutku udarca sat na brzinomeru je ostao ukucan na 170 kilometara na sat, pa se pretpostavlja da je u autobus udario pri toj brzini. Od siline udarca džip je gotovo prepolovio autobus, u kome, srećom, nije bilo više putnika - rekao je izvor Kurira upoznat sa slučajem.

Tragedija

SESTRA PRED POROĐAJEM

Sagovornik Kurira otkrio je da je nesrećni Nikolić imao starijeg brata i mlađu sestru, koja bi uskoro trebalo da se porodi.

- Otac mu je dijabetičar i invalid, pomagao je majci tako što je kupovao robu na kvantašu i donosio da majka prodaje na pijaci. Sa bratom je zakupio klub koji pripada fudbalskom klubu i tu su, kao, nešto malo radili. Brat je u potpunom šoku, dali su mu gomilu lekova za smirenje. A da tragedija bude veća, sestra mu je udata i sad bi trebalo da se porodi - priča Nikolićev prijatelj.

On dodaje da je policija na uviđaju posumnjala i da je, pored nepropisne brzine kojom se kretao džip, prekršaj napravio i autobus.

- Sumnja se da je vozač autobusa skrenuo kada je imao uslovno zeleno svetlo na semaforu. To znači da je trebalo da sačeka da džip prođe. Ipak, šta se tačno desilo, utvrdiće istraga, koja je u toku, a kojoj će u velikoj meri pomoći video-zapisi koje su zabeležile kamere - rekao je naš izvor.

foto: Kurir

Jeziv prizor

Jedan od očevidaca jezive nesreće ispričao je policiji na uviđaju da je stravičnom sudaru prethodila upravo trka sa drugim vozilom.

- U pitanju je takođe bio džip koji se s Nikolićem trkao od prethodnog semafora. U trenutku kada je izleteo autobus, taj drugi je uspeo da ga zaobiđe. Vozač i suvozač iz drugog džipa navodno su posle sudara stali i prišli povređenima, ali su se ubrzo vratili u vozilo i otišli - kaže naš sagovornik, napominjući da je sreća što u autobusu nije bilo putnika.

Strašna tragedija juče je ostavila bez teksta meštane Slanaca i Velikog Sela.

- Miloš i Nataša su bili na slavi u Velikom Selu i otišli su da odvezu nekog prijatelja ili prijateljicu do grada. Tragedija se desila kada su se vraćali kući. Nikome nije jasno kako se to dogodilo jer Miloš nikada nije vozio brzo. Bio je sportski tip, nije pio alkohol, koristio drogu ili cigarete. Pre mesec dana je kupio taj džip - ispričao je prijatelj nastradalog Nikolića.

Bila jedinica

NATAŠA POGINULA TRI DANA PRED ROĐENDAN

Nesrećna Nataša Belčević bila je student i jedinica.

- Roditelji su je kasno dobili. U vezi sa Milošem bila je oko četiri godine i više je provodila vreme kod njega nego u svojoj kući. Roditelji nisu bili zadovoljni tom vezom. Ovih dana spremala se i za svoj 21. rođendan, koji je trebalo da proslavi za tri dana. Svi smo u šoku, ne znam kako će njeni roditelji ovo podneti - priča komšija porodice Belčević.

On dodaje da majka nesrećne devojke radi kao spremačica u školi, dok je otac poljoprivrednik.

(Kurir/Jelena Rafailović Foto: Privatna arhiva, Kurir)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track