Najnovije vesti
Vesti Beograd
SAČEKUŠA NA DUŠANOVCU Muškarac (49) likvidiran ispred kuće, nosio nanogicu

SAČEKUŠA NA DUŠANOVCU Muškarac (49) likvidiran ispred kuće, nosio nanogicu

Predrag M. (49) ubijen je u pucnjavi danas oko 17 sati pred svojom kućom u Kolubarskoj ulici na Dušanovcu, nedaleko od Dušanovačke pijace, saznaje "Blic".

Hronika Dorcol 02b foto M Ilic Foto: M. Ilić / RAS Srbija
Hronika Dorcol 02b foto M Ilic

- Naše ekipe su izašle na teren, ali je muškarac preminuo na licu mesta - rekli su za "Blic" iz Hitne pomoći.

Prema prvim informacijama, Predrag M. izlazio je iz automobila kada ga je napadač sačekao i u njega ispalio više hitaca.

Kako nezvanično saznajemo, ubijeni je stanovao upravo na broju ispred kojeg se dogodio zločin i od ranije je poznat policiji po raznim krivičnim delima, među kojima je i trgovina narkoticima.

Predrag M. ubijen je pred kućom u kojoj je živeo: Sa policijskog uviđaja
Foto: M. Ilić / RAS Srbija
Predrag M. ubijen je pred kućom u kojoj je živeo: Sa policijskog uviđaja

Kako se moglo čuti na licu mesta, Predrag M. nosio je i nanogicu. Poznanik ubijenog potvrdio je da je on nosio nanogicu, navodno zbog učestvovanja u fizičkom obračunu, a negirao je da je Predrag M. imao veze sa trgovinom narkotika.

Policija je blokirala ulicu i obavila je uviđaj, a nedaleko odatle nalazi se i policijska stanica. Pred kućom je i beli "reno" iz kojeg je ubijeni izašao, a za napadačem, ili više njih, i dalje se traga.

U Domu zdravlja, čiji prozori gledaju na Kolubarsku ulicu, kažu da nisu čuli pucnjeve i da su za ubistvo saznali tek kada su se pojavila rotaciona svetla policije. Očevici takođe kažu da nisu ništa čuli, pa se pretpostavlja da je ubica koristio prigušivač.

Komšije pričaju da nisu dobro poznavali ubijenog i da su ga viđali samo u prolazu.