Tanjug: Kosovska policija našla razlog da zaustavi ekipu

Ekipu Tanjuga zadržali su saobraćajci Kosovske policije nedaleko od administrativnog prelaza Jarinje, zbog provere brzine kojom su se kretali.

Izvor: B92

Petak, 23.11.2018.

17:55

Tanjug: Kosovska policija našla razlog da zaustavi ekipu
Foto: Thinkstock

Policija je na kraju izrekla kaznu vozaču zbog folije na zadnjim prozorima i oduzela mu vozačku dozvolu dok ne plati kaznu i priznanicu o tome ne odnese u policijsku stanicu u Zvečanu.

Policija je, naime, zaustavila ekipu Tanjuga i, nakon što su utvrdili na radaru da se vozilo kretalo propisnom brzinom, uočili su oznaku "press" i kaznili vozača navodno zbog folija na zadnjim staklima vozila.

“Na teritoriji KiM se, inače, uveliko koriste vozila sa zatamljenim staklima, a upravo u momentu izricanja kazne vozaču Tanjuga prošlo je više automobila sa folijama, ali ih policija nije zastavljala. Takođe, u trenutku pisanja kazne prišao je još jedan policajac u civilnom automobilu, takođe sa zatamnjenim staklima, tako da je bilo očigledno da je problem bila činjenica da je reč o mediju iz Beograda, a ne folija. Saobraćajni policajac, inače, nije imao obavezni fluoroscentni prsluk kada je zaustavio Tanjugovo vozilo. Vozaču je oduzeta dozvola dok ne plati kaznu od 60 evra u pošti i ne odnese priznanicu u stanicu policije u Zvečanu”, naveo je Tanjug.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: