Petak, 23.11.2018.

15:33

Dodik uneo zastavu Republike Srpske u Predsedništvo BiH

Član Predsedništva BiH iz reda srpskog naroda Milorad Dodik ispunio je predizborno obećanje i u svom kabinetu i svečanom salunu postavio zastavu Srpske.

Izvor: Tanjug

Dodik uneo zastavu Republike Srpske u Predsedništvo BiH
Foto: Tanjug/AP

To su preneli banjalučki mediji.

Dodik je primio novoimenovanog ambasadora Srbije u BiH Aleksandra Đorđevića i tom prilikom je prvi put u Predsedništvu BiH istaknuta i zastava Republike Srpske.

Sarajevski portal Kliks je preneo da je Dodik, ipak, izneo zastavu RS u svečani salon Predsedništva BiH, gde je primio ambasadora Srbije. Reč je o prvom sastanku Dodika sa nekim stranim ambasadorom u zgradi Predsedništva BiH.

Dodik je Đorđevića, kako se navodi, primio pod zastavama Bosne i Hercegovine, Republike Srpske i Republike Srbije.

Kliks navodi da je reč o presedanu, s obzirom na to da je bivši član Predsedništva BiH iz reda srpskog naroda Mladen Ivanić primao akreditivna pisma isključivo pod zastavom države BiH, dok je zastavu manjeg entiteta držao u svom kabinetu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Hronika

MUP se oglasio o slučaju ubistva Danke Ilić

Pripadnici MUP-a, Sektora unutrašnje kontrole, po nalogu Višeg javnog tužilaštva prikupljaju informacije i utvrđuju činjenice i okolnosti pod kojim je u Policijskoj upravi u Boru preminuo D. D. osumnjičen u slučaju ubistva male Danke, saopštio je MUP.

9:45

11.5.2024.

1 d

Podeli: