Lifestyle

Šta je zajedničko Gvinet Paltrou, Dru Barimor i Emi Votson?

Šta je zajedničko Gvinet Paltrou, Dru Barimor i Emi Votson?

Glumačka profesija, svakako, ali i ecofriendly beauty koncept zahvaljujući kojem pružaju veliki doprinos svojoj lepoti, ali i očuvanju planete.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) дана 4. Мар 2016. у 9:25 PST

Gvinet se hrani organski (objavila je nekoliko knjiga s receptima za zdrave obroke) i nosi isključivo 100 posto pamučnu odeću. A u okviru svog Goop brenda kreirala je i kompletnu liniju kozmetičkih proizvoda na prirodnoj bazi.

- Sve je počelo kad sam poželela luksuzne a efikasne proizvode bez toksina za negu kože. Ipak sam ja glumica u godinama, tako da mi je to bilo potrebno. Teže je i skuplje napraviti kreme, parfeme i ruževe bez štetnih sastojaka, ali čista i zdrava koža nema cenu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Drew Barrymore (@drewbarrymore) дана 27. Јун 2014. у 1:21 PDT

Dru je 2013. godine lansirala ecofriendly mejkap liniju Flower Beauty, koja je u potpunosti napravljena od prirodnih sastojaka i nije testirana na životinjama. Osim toga, insistirala je i na tome da se svi preparati prozvode na području SAD kako bi se na taj način smanjilo ispuštanje otrovnih gasova usled njihovog transporta.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Emma Watson (@emmawatson) дана 2. Мај 2016. у 6:34 PDT

Ema je velika zagovornica i borac za zaštitu životne sredine, pobornik je održive mode (Oduševila je mnoge pojavivši se na Met Gali u recikliranoj haljini.), kao i veganske i organske kozmetike.

- Imam veoma osetljivu kožu, zbog čega sam svoj režim nege bazirala na preparatima bez alkohola i hemikalija. To mi je zaista mnogo pomoglo!

Na koji način vi možete da pomirite svoju eko i beauty misiju i doprinesete očuvanju sopstvene lepote, ali i planete?

Jednostavno je – pomoću novih Nature Box proizvoda baziranih na 100 odsto hladno ceđenim, veganskim uljima avokada, kajsije, kokosa, badema i makadamije, nerafiniranim i neprerađenim, sa očuvanim dragocenim vitaminima, antioksidantima i zdravim masnim kiselinama. Ova ulja štite kožu od isušivanja, neguju je i čine i kožu i kosu zdravom i izuzetno mekom na dodir. Bonus plus Nature Box preparata je i to što ne sadrže silikone, veštačke boje, sulfate, kao ni parabene, a na raspolaganju vam je pet linija za negu kože i kose. Avokado, kajsija, kokos, badem ili makadamija – izbor je na vama!