Najnovije vesti
Vesti Svet
"PONIŽAVANJE VIŠE NE TRPIM" Branka Milić, optužena za pokušaj puča u Crnoj Gori, iz suda u Podgorici pobegla u SRPSKU AMBASADU (VIDEO)

"PONIŽAVANJE VIŠE NE TRPIM" Branka Milić, optužena za pokušaj puča u Crnoj Gori, iz suda u Podgorici pobegla u SRPSKU AMBASADU (VIDEO)

Optužena u slučaju za pokušaj terorizma na dan parlamentarnih izbora Branka Milić nalazi se u ambasadi Srbije u Podgorici, pošto je napustila suđenje.

Branka Milić Foto: screenshot
Branka Milić

- Revoltirana sam odnosom suda prema meni. Ponižavanja trpeti više neću. Radite šta god hoćete - kazala je Milićeva u sudnici.

Pošto je Viši sud u Podgorici doneo rešenje da se Branki Milić, optuženoj za pokušaj terorizma 16. oktobra 2016. godine odredi pritvor, ona je izašla iz zgrade suda u pobegla u ambasadu Srbije!

- Obraćanje svojoj Ambasadi je zakonito - dodao je Jovanović.

On je objavio video na Fejsbuku na kojem se vide Branka Milić i njen branilac Jugoslav Krpović kako čekaju da ih prime u ambasadi.

Optužena Milić napustila je danas suđenje za pokušaj terorizma, posle čega je Sud naredio da se uhapsi. Sud je naložio da ona bude u pritvoru zbog straha od bekstva.

Ona je prethodno tražila izuzeće sudskih vještaka i celog sudskog veća, što je Sud odbio. Njen branilac je na suđenju rekao da je sudski veštak, doktor Šoć, fotografisao intimne delove njenog tela. Milić se od oktobra prošle godine branila sa slobode i smeštena je u jednom od manastira gde joj je obezbeđena hrana i zdravstvena zaštita.