REZZIME DANA (četvrtak): Kad je Vardar u problemu, svi su u problemu

Vreme čitanja: 4min | čet. 22.11.18. | 23:05

Pogledajte ko vam je 22. novembra doneo novac, a ko vas je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste vi tipovali...

ZAOKRUŽENO:

ZAMALEK - EL DAKLEH (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 2:1

Najigraniji par dana je zaokružen! Zamalek je uspeo da posle preokreta savlada El Dakleh i zadrži lidersku poziciju u prvenstvu Egipta. Gosti su poveli već u trećem minutu preko Ouke, a samo sedam minuta kasnije Kahraba je poravnao rezultat. Usledila je ofanziva domaćina, međutim bedem El Dakleha srušen je tek minut pre kraja meča drugim golom Kahrabe.

AKADEMIJA PANDEV - POBEDA (tip 1, kvota 1,55) - rezultat 2:1

Očekivana, ali teško izvojevana jedinica. Akademija pandev je uspela da trijumfuje nad Pobedom, ali je u ključnu ulogu odigrao napadač gostiju iz Prilepa Aleksandar Isaevski, koji je autogolom u 87. minutu doneo pobedu domaćem timu. Akademija je povela u 26. minutu preko Saška Pandeva, da bi Pobeda već u 30. preko Makote stigla do izjednačenja. Gosti su se u finišu branili, ali je nesmotreni Isaevski nekako matirao svog golmana.

ŠKENDIJA - SILEKS (tip 1, kvota 1,20) - rezultat 5:0

Škendija grabi ka odbrani titule. Lider je očitao bukvicu fenjerašu Sileksu i poslao ga kući sa pet golova u mreži. Sve je bilo jasno već posle prvih pola sata meča, kada je domaćin stekao dva gola viška. Gosti se nisu previše trudili da igraju, već da se brane, ali im ni to nije polauzilo za nogom. U periodu od 64. do 76. minuta primili su još tri gola.

MAKABI TEL AVIV - FENERBAHČE (tip bezh 2, kvota 1,50) - rezultat 70:74

"Klali" su se Makabi i Fenerbahče celu utakmicu u Tel Avivu, smenjivali se u vođstvu, niko nije uspevao rezultatski da se odlepi, da bi Marko Gudurić fantastičnom rolom u poslednjem kvartalu napravio razliku koju Makabi nije uspeo da stigne. Od 19 poena Fenerbahčea u poslednjoj četvrtini, Gudurić je ubacio čak 13! Bez promašaja iz igre. Ukupno je na terenu proveo nešto manje od 20 minuta. Slukas je bio jedini efikasniji od njega sa 18 poena, Veseli je dodao 11, a Nikola Kalinić je imao skroman košgeterski učinak.

DARUŠAFAKA - EFES (tip bezh 2, kvota 1,45) - rezultat 88:93

Anadolu Efes je baš ozbiljan! Sva manjkavosti viđene prethodnih sezona u Evroligi uspeo je da izleči Ergin Atamman. Pivari su stigli do sedme pobede u najeltnijem klupskom takmičenju, pošto su kao gosti savladali Darušafaku. Do četvtog uzastopnog trijumfa u Evroligi Anadolu Efes je stigao furioznom igrom u trećoj četvrtini. U tom periodu gosti su postigli 32 poena i zadali smrtonosan udarac gradskom rivalu. Domaćin nije imao rešeenje za sjajnog Rodriga Bubou.

VIDAD - BEREHID (tip 1, kvota 1,60) - rezultat 3:2

Fenjeraš je savladao ekipu iz vrha. Ne dešava se to često, ali je ovo bilo očekivano jer se Vidad nalazi na dnu samop zato jer je odigrao dvostruko manje utakmica od ostalih. Domaćin je stekao dva gola prednosti pre isteka pola sata, ali je pred odlazak na odmor primio gol. Vidad je u 59. još jednom zatresao mrežu, a Berehid je minut pre kraja smanjio rezultat na podnošljivijih 3:2.

OLIMPIJAKOS - REAL MADRID (tip bezh 1, kvota 1,80) - rezultat 88:83

Kralj je konačno pao! Aktuelni prvak Evrope, Real Madrid, uterivao je strah u kosti svim rivalima, kitio se do večeras perfektnim učinkom, ali su u Pireju naleteli na kralja Evrolige. Kao mnogo puta u prebogatoj karijeri Vasilis Spanulis je pokazao da je satkan od šampionskog materijala. Njemu uz rame je bio Najdžel Vilijams Gos. Najbolji kod gostiju je bio Džejsi Kerol sa 16 poena.

PRECRTANO:

VARDAR - RABOTNIČKI (tip 1, kvota 1,80) - rezultat 0:1

Vardar gubi korak za Škendijom. Problemi u klubu i ne primanje plata očito se odražava i na rezultate tima iz Skoplja, koji je danas poražen kod kuće od Rabotničkog minimalnim rezultatom. Čovek odluke bio je Oliver Pejev u 56. minutu, a Rabotnički je do kraja meča uspeo da izdrži nalete domaćih i odbrani prednost.

BULONJ - RODEZ (tip 1, kvota 1,95) - rezultat 0:3

Bulonj nastavlja da niže utakmice bez pobede. Ni u petom vezanom ligaškom meču ovaj tim nije uspeo da slavi, a slovio je za favorita protiv Rodeza. Domaćin je počeo da klizi sa vrha, a na njega se polako penje gost, koji večeras noći na drugom mestu sa bodom manje od lidera. Rodez je poveo u 19. minutu preko Gerbera, da bi udvostručio prednost u 65 preko Ajarija sa bele tačke. Finalnih 0:3 postavio je David u petom minutu sudijske nadoknade.

PETROLUL - UTA ARAD (tip 1, kvota 1,22) - rezultat 2:2

Seriji od pet vezanih ligaških pobeda je došao kraj i to onda kada se Petrolul najmanje nadao. Bio je domaćin apsolutni favorit kod kuće protiv rivala iz Arada, ali se UTA otrgla iz kandži petroldžija i odnela kući vredan bod. Petrolul je poveo u 12. minutu, a čini se da je čitav tok meča preokrenula situacija iz 35. minuta kada je Antoče skrivio penal ui zaradio direktno isključenje. Rus je realizovao najstrožu kaznu, izjednačio, a potom u 49. minutu doneo prednost gostima. Arnautu je u 70. sa bele tačke doneo remi.

Foto: Shutterstock


tagovi

rezzime danasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara