Zovite Bjelicu kad treba da se pogodi za pobedu VIDEO

Sakramento Kingsi iznenadili su Jutu Džez u Solt Lejk Sitiju, a ključni igrač velike pobede "kraljeva" bio je Nemanja Bjelica.

Izvor: AK

Četvrtak, 22.11.2018.

12:05

Zovite Bjelicu kad treba da se pogodi za pobedu VIDEO
Foto: Getty images

Osim što je sa 18 poena i sedam skokova bio jedan od statistički najboljih igrača tima, Bjelica je pre svega pogađao u prelomnim trenucima utakmice.

Beli je pogodio sva tri pokušaja za tri poena, a njegove dve uzastopne trojke odvele su Kingse na 105:88 pet minuta pre kraja.

Gosti iz Kalifornije su potom pali i ugrozili pobedu, Juta je smanjila na 114:110, a onda je na scenu opet stupio Beli i na samom isteku napada, na 25 sekundi pre kraja poentirao pored dvojice igrača Džeza uz dodatno slobodno i stavio tačku na meč.

Bjelica je na kraju meč završio sa sedam koševa iz devet pokušaja. Posle ovakvog meča se moramo zapitati zašto bi bilo kome smetala njegova minutaža u dresu Kingsa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: