Najnovije vesti
Digital Serbia
Preduzetnici i poduzetnici na Tehnološkom doručku u Beogradu i Zagrebu

Preduzetnici i poduzetnici na Tehnološkom doručku u Beogradu i Zagrebu

Tehnološki doručak je događaj koji je pokrenut u decembru 2015. godine u Beogradu, sa ciljem brze razmene preduzetničkih ideja u prijatnoj atmosferi prve jutarnje kafe. Nakon tri godine održavanja, svake prve srede u mesecu, Doručak je krenuo na put kroz region. Prve dve stanice su Novi Sad i Zagreb.

Preduzetnistvo Foto: Privatna arhiva
Preduzetnistvo

5.12.2018. 8:15am

Tehnološki doručak, HUB385, Zagreb

Tehnološki doručak, ICT HUB, Beograd

Po održavanju nekoliko uspešnih sesija van granica Srbije, 5. decembra ovaj događaj će se paralelno odigrati u Zagrebu i Beogradu. Praznična izdanja Doručka će u oba grada biti obeležena inspirativnim preduzetničkim pričama, kiflicama i kafom. Iznenađenja neće izostati, a planirana su i uključenja u glavni program na oba događaja.

U Beogradu će se predstaviti All Things Talk, archiPLAY, BalkanVIATOR, Čedolino i Matori, dok će u Zagrebu govornici biti ispred ovih startup kompanija: TransferHero, SightRun, OmoLAB, GO:COIN i Smart Lumies. Putem ovog linka, možete se prijaviti da prisustvujete događaju.

Organizaciju i autorstvo Tehnološkog doručka potpisuje Heapspace, IT community iz Beograda. Suorganizator zagrebačkog doručka je agencija LOL za kreativnu organizaciju događaja