REZZIME DANA (utorak): Portugalci vam nisu bili naklonjeni

Vreme čitanja: 3min | uto. 20.11.18. | 22:54

Pogledajte ko vam je 20. novembra doneo novac, a ko vas je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste vi tipovali...

ZAOKRUŽENO:

ŠVEDSKA - RUSIJA (tip 1, kvota 1,95) - rezultat 2:0

Bili ste hrabri i zaslužili ste da zaokružite ovaj par. Šveđani su herojski odigrali u Stokholmu i sa dva gola preskočili Rusiju na prvom mestu. Slaviće nacija Lindelefa i Berga, strelce pogodaka za ekipu Janea Andersona.

SRBIJA - LITVANIJA (tip 1, kvota 1,10) - rezultat 4:1

Idemo u viši rang, grabimo ka Prvenstvu Evrope. Bilo je i pomračenja u našoj igri tokom večerašnjeg susreta sa Litvanijom (4:1), ali Orlovi su bez većih problema ispunili cilj, pobedili i overili prvo mesto u C diviziji. Publika na stadionu u Humskoj je grickala nokte gledajući totalnu nemoć u prvom poluvremenu, ali je onda Mladen Krstajić spojio Mitrovića i Prijovića. Posledica: Orlovi su raširili krila, igrali mnogo raznovrsnije u ofanzivi, čak i sjajnim potezima najavili ozbiljne domete.

KOSOVO - AZERBEJDŽAN (tip 1, kvota 1,80) - rezultat 4:0

Bio je to samo na papiru derbi Grupe 3 Divizije D Lige nacija. Kosovo je potpuno nadigralo Azerbejdžan i na krilima sjajnog Zenelija, strelca het-trika, obezbedilo plasman u viši rang novoformiranog takmičenja pod okriljem UEFA.

ITALIJA - SAD (tip 1, kvota 1,60) - rezultat 1:0

Koliko vas je nervirala Italija na skali od 1 do 10? Nadamo se samo da niste morali da vadite tikete iz kante za smeće... Jer, Azuri su do pobede došli u 94. minutu! Tada je maestralnu akciju u odlučujući pogodak i zasluženi trijumf pretvorio Politano, koji je bio poslednja izmena Roberta Manćinija u Genku, gde je meč odigran.

ŠKOTSKA - IZRAEL (tip 1, kvota 1,85) - rezultat 3:2

Kakav meč u Glazgovu! U direktnom dvoboju za promociju u Diviziju B Škoti su izašli kao pobednici protiv Izraela, koji je prvi došao do vođstva, ali u razmaku od pola sata (od 34. do 43. minuta) kapitulirao tri puta i tako sebi zapečatio sudbinu. Mada je Zahavi u 75. uneo malo drame...

DANDI JUNAJTED - ALOA (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 4:2

Četvrtom pobedom u nizu Dandi Junajted je nastavio borbu za povratak u elitni rang škotskog fudbala. Iako je gubio od 17. minuta, domaćin se brzo probudio i došao do 3:1 od kojih Aloa nije uspela da se oporavi.

PRECRTANO:

PORTUGALIJA - POLJSKA (tip 1, kvota 1,65) - rezultat 1:1

Rezultatski nebitan i meč bez najvećih zvezda reprezentacija okončan je bez pobednika. Portugal je prvi došao do vođstva preko Andrea Silve u 34. minutu, ali je u 66. Arkadijuš Milik bio precizan sa penala iz kojeg su gosti pored izjednačenja dobili i igrača više. Desetkovani Portugalci nisu uspeli, najigraniji par dana je - pao.

PORTUGALIJA M21 - POLJSKA M21 (tip 1, kvota 1,55) - rezultat 1:3

O kakvom se iznenađenju radi najbolje će podatak da je četa Ruija Žorža tri puta skuplja od svojih vršnjaka iz Poljske, te da taj tim vredi preko 100.000.000 evra. Igrači poput Dioga Žote, Žedsona Fernandeza ili Žoaa Feliksa garantovali su uspeh Portugalcima, međutim da nije uvek sve u novcu i imenima pokazali su vrlo dobri Poljaci koji večeras blickrigom iznenadili domaćina.

TURSKA M19 - ENGLESKA M19 (tip 2, kvota 1,55) - rezultat 1:0

Omladinci Engleske su razočarali. Položili su oružje pred Turcima u trećoj utakmici kvalifikacija za EP za igrače do 19 godina. Momenat odluke dogodio se u 72. minutu, kada je Takir pogodio metu i doneo Turskoj drugu pobedu.

KINA - PALESTINA (tip 1, kvota 1,35) - rezultat 1:1

Razočarali su i Kinezi. Umesto da dotuku Palestinu posle vođstva od 1:0 već u devetom minutu, nisu iskoristili pojedine šanse zbog čega su kažnjeni u 62. minutu. Pinto je bio strelac pogotka od kojeg Kina nije uspela da se oporavi.

Foto: Shutterstock


tagovi

rezzime danasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara