Prepolovljeni Ajaks II gostuje fenjerašu

Vreme čitanja: 2min | uto. 20.11.18. | 16:13

Velika prilika za Utreht II da se makne sa dna

Ulazak drugog tima Utrehta u drugi rang holandskog fudbala još se nije pokazao uspešnim. Ekipa Robina Pronka proteklu sezonu u Erstediviziji okončala je na poslednjoj poziciji, sa svega 27 osvojenih bodova iz 38 utakmica, a godinu pre, debitantski nastup završila je na 18. poziciji. Prilično tanak utisak, svakako. Slična situacija nazire se i u tekućoj kampanji, pošto ekipa sa stadiona Galgenvard trenutno "drži fenjer", međutim večeras ima skoro pa idealnu šansu da ubeleži pobedu. U goste mu stiže drugi tim Ajaksa, koji je daleko kvalitetniji i jači, ali je i značajno oslabljen.

Naime, internacionalne obaveze predstavljaju svojevrstan bonus domaćinu, koji je u pauzi ostao bez dvojice golmana koji su pozvani u omladinsku i juniorsku selekciju Holandije, ali je i dobio napadača Nika Venemu iz prvog tima. S druge strane, polovina akademije Ajaksa je pozvano u nacionalne timove, pa trener Mihael Rajziger nema okosnicu tima, koji je protekle sezone osvojio Erstediviziju, a ove je u sredini tabele.

Izabrane vesti

Otuda gosti i nisu baš toliki favoriti u večerašnjem dvoboju. Mladi tim Utrehta ima priliku da popravi statistiku i brojke, koje kažu da je slavio samo jednom na 16 poslednjih ligaških mečeva. Kome je jedinica sumnjiva trebalo bi da razmisli o igri na više golova, pošto je domaćin igrao 3+ na šest prethodnih duela, dok gosti to rade na proteklih osam.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Uto 20:00 1630 HOL 2 Utrecht II - Ajax II ds 1X 2,42
Ukupna kvota2,42

HOLANDIJA 2 - 14. KOLO

Utorak
20.00: (5,70) Utreht II (4,20) Ajaks II (1,50)

*** kvote su podložne promenama

Foto: Shutterstock


tagovi

sportsko klađenjeHolandija 2

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara