REZZIME DANA (ponedeljak): Pola zaokruženo, pola precrtano

Vreme čitanja: 3min | pon. 19.11.18. | 22:55

Pogledajte ko vam je 19. novembra doneo novac, a ko vas je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA

Izabrane vesti

Evo kako ste vi tipovali...

ZAOKRUŽENO:

ČEŠKA - SLOVAČKA (tip 1, kvota 2,30) - rezultat 1:0

Sa dve pobede u okršajima protiv komšija, Česi su obezbedili drugo mesto i opstanak u drugom razredu evropskog fudbala. Posle pobede u gostima, večeras su minimalcem na svom trenu savladali lokalnog rivala, a jedini gol je postigao Romin napadač Patrik Šik.

KIPAR - NORVEŠKA (tip 2, kvota 1,45) - rezultat 0:2

Relativno lako su Norvežani stigli do bodova u Nikoziji, a svakako su bili bolji, opasniji i konkretniji rival od domaćina. Junak važne pobede bio je 29-godišnji napadač Ola Kamara. Sjajno se snašao u 36. minutu ovaj fudbaler i lepu akciju posle asistencije Elabdeluija krunisao vodećim pogotkom. Na početku drugog poluvremena, tačnije u 48. minutu Kamara je opet bio najspretniji na petercu Kiprana i posle kornera duplirao prednost.

BIH M21 - AZERBEJDŽAN M21 (tip 1, kvota 1,40) - rezultat 2:0

Lak posao obavila je reprezentacija Bosne i Hercegovine do 21 godine. Nešto više od pola sata bilo joj je potrebno da zatresu mrežu vršnjaka iz Azerbejdžana. To je učinio Mulahusjnović u 34. minutu, da bi konačan rezultat postavio Jurić u 72.

ALBANIJA M21 - MALTA M21 (tip 1, kvota 1,55) - rezultat 3:2

I drugi prijateljski meč za fudbalere do 21 godine ste pogodili. Mada su vas Albanci, za razliku od Bosanaca, ozbiljno nervirali, iako su u 11. minutu poveli. Ipak, od 66. su jurili deficit i pogocima Hebaja anulirao i preokrenuo rezultat na semaforu.

GRUZIJA - KAZAHSTAN (tip 1, kvota 1,75) - rezultat 2:1

U slavljeničkoj atmosferi u Tbilisiju nije bilo iznenađenja. Kazahstan je bio preslab za razigranu selekciju Vladimira Vajsa, iako je rezultatski prošao jako dobro pošto je izgubio samo sa 2:1. Odoleo je gostujući tim u prvih 45 minuta, ali nije imao snage da se izbori za remi.

PRECRTANO:

DANSKA - REPUBLIKA IRSKA (tip 1, kvota 1,60) - rezultat 0:0

Najigraniji par je precrtan - nezasluženo! Danci, iako im ni za šta nije trebalo, odigrali su odličnu utakmicu, pogodili čak i stativu, imali 26 šuteva ka golu rivala, nestvarnih 70 odsto loptu u svojim nogama, ali... Ćorak.

BUGARSKA - SLOVENIJA (tip 1, kvota 1,62) - rezultat 1:1

Pao je i drugi najigraniji. Više su napadali Bugari pred malobrojnom publikom na stadionu Vasil Levski u Sofiji, propuštali prilike, zbog čega su na kraju i kažnjeni, pošto nisu uspeli da odbrane minimalno vođstvo stečeno u 68. minutu. Slovenci su već u 75. poravnali rezultat.

NEMAČKA - HOLANDIJA (tip 1, kvota 1,90) - rezultat 2:2

Sve je bilo spremno da se štiklira kec u Gelzenkirhenu. Ali, Holandija je odbila da umre. U razmaku od 85. do 91. minuta nadoknadila je dva gola deficita za boljom Nemačkom, koja je igrala za čast i na kraju je, objektivno, nije odbranila. A imala je sve preduslove, pošto je do 20. minuta vodila sa 2:0.

ISLAND - KATAR (tip 1, kvota 2,20) - rezultat 2:2

U sredu su se reprezentativci Katara pobrinuli da iznenade Švajcarsku, a danas su produbili krizu Islanda. Imao je tim Erika Hamrena gol viška od 51. minuta, kada je sa penala preokrenuo Sigtorson, ali su Islanđani kapitulirali desetk minuta kasnije, a rezultat 2:2 ostao je nepromenjen do poslednjeg sudijskog zvižduka.

ANDORA - LETONIJA (tip 2, kvota 2,05) - rezultat 0:0

Letonci ni drugi put nisu uspeli da dobiju slabašnu Andoru! Kao i u prvom meču, Letonija je imala samo jedan šut u okvir gola, koliko ih je, za razliku od septembarskog okršaja, imala i Andora (tada bez jednog), pa i ne čudi što je meč završen bez golova.

Foto: Shutterstock


tagovi

sportsko klađenjerezzime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara