Austrijska kompanija Storyclash predstavlja Social Media Ranking of Serbia (Rejting na društvenim mrežama u Srbiji) prateći online sadržaje srpskih medijskih stranica sa najviše društvenih interakcija na Facebooku, Twitteru, Instagramu i Youtube.

Interakcije podrazumevaju like-ove, share-ove i komentare bilo kog online sadržaja.

Storyclash prati milijarde interakcija na društvenim mrežama globalno i omogućava medijima i kompanijama da otkriju značajne viralne aktivnosti i prate konkurente u realnom vremenu kako bi lakše donosili odluke zasnovane na podacima i ostvarili više interakcija.

Novajlija Mudrolije sa Twittera doneo pregršt interakcija

Pre ili kasnije moralo je i to da se dogodi: novajlija na listi je prešišao konkurenciju. Mudrolije sa Twittera se popeo pravo na prvo mesto liste sa 8.4 miliona interakcija u oktobru, što je više od svih drugih zajedno sa liste Top 10! Blic je na drugom mestu, a prati ga Informer. Još jedan novitet, Neverovali ILI DA, je ostvario impresivno predstavljanje na listi osmim mestom i 407.975 ukupnih interakcija.

I pored toga što nisu na prvoj poziciji, Blic je i ovog meseca imo Top Post: priču o preminuloj srpskoj glumici Mileni Dravić. Ovo je originalni Facebook post:

Napomena: Možete da se prebacujete između različitih tipova sadržaja u sekciji Top Posts. Takođe možete da kliknete na post i otvorite ga.