18. novembar  2018. 20.57  →  21.08 | Izvor: RTV

Novak: Čestitam Saši, zaslužio je da pobedi

LONDON -

Najbolji svetski teniser Novak Đoković nakon poraza u finalu Masters kupa u Londonu od Aleksandra Zvereva, izjavio je da je Nemac sasvim zasluženo došao do titule.

"Čestitam Saši i njegovom timu. Odigrao je bolje nego u grupnoj fazi takmičenja i zaslužio je da pobedi", rekao je po okončanju finala Đoković.

"Ti si mlad i želim ti sve najbolje u budućnosti i nadam se da ću još igrati na ovom turniru" poručio je Đoković koji je ovom prilikom zahvalio sopstvenom timu na saradnji.

Novak se ovom prilikom zahvalio i navijačima koji su bili uz tenisere izrazivši nadu da su svi uživali tokom turnira.

Pobednik turnira, Aleksandar Zverev nije krio oduševljenje osvojenom titulom.

"Zaista ne mogu da opišem sopstvena osećanja, to je prosto neverovatno" izjavio je Zverev.

On je čestitao Đokoviću na odličnoj sezoni i tom prilikom podsetio da su ove nedelje odigrali dva meča.

"Svi znaju kakv si igrač i čovek i drago mi je što si me pustio da pobedim" zaključio je Zverev.

Zverev je poželeo uspešnu sezonu Novaku i njegovom timu zahvaljujući se pri tom i sopstvenom timu, ocu, treneru Ivanu Lendlu, menadžeru i ostalima.

I on je poput Novaka zahvalio publici koja ga je bodrila i koja deli ljubav prema tenisu i sportu.

Tagovi
Broj komentara: 2

Dr Milanče Mitovski  18. 11. 2018. | 23:58
Новак Ђоковић данас нас није поново обрадовао али финале на завршном овогодишњем турниру мастерс у Лондону је мисаона именица за велики број тенисера, победивши све противнике на њему без изгубљеног сета (Изнера, Зверева, Чилића и Андерсона), осим Зверева у финалу. У богатој и успешној каријери освојио 72 титула у каријери, од тога 14 на грен слем и 32 мастерс турнира на укупно 1010 одиграних тенијских мечева. Овогодишњи скор је 52 победе и 12 пораза и вратио се на челу АТП листи, а овај пораз у финалу од Зверева је тренутна криза и умор и нема предаја. Желим му још много победа и да обори све могуће рекорде у тенису, пуно здравља њему и породици уз песму намењена само њему: NO1E, СРПСКИ ТЕНИСКИ ЦАР НОВАК Србија увек је волела свога цара, А то исто кроз векова те и сада, Добила је ненадмашног дара Цара тениса и наша велика нада. No1e годинама је на светском врху Светског и нашег најачег у тенису. Гем по гем, сет по сет има своју сврху, А свака лепота пада у људску зеницу.
Dr Milanče Mitovski  19. 11. 2018. | 07:30
@Dr Milanče Mitovski НАСТАВАК: No1e, напред и тако без предаха, Лева, десна и красан форхенд Остави ривала без нужног даха И бори се за наш и твој хепиенд. Није довољно нама што си први, Ми желимо да си ти наш махер И шири спорт у земљи здрави Да учиш децу и будеш им зихер. Шампион Ђоковић највећи, наш, Играј, играј и уживај у тенис свој Буди увек човек-спортиста ама баш, Од кога ће научити деца шта је зној. Цару тениса No1e, Федерер и Надал Генерацијо светска у тенису, знаш Дигли сте тенис на светски пиедестал, А ти No1e остајеш увек светски, а наш.
1
1