MUP: Vranjancu KRIVIČNA zbog NELEGALNOG ORUŽJA

Lokalne vesti - Nedelja 18.11.2018 - 10:46

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vranju, po nalogu nadležnog tužilaštva, podneće krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv četrdesetdevetogodišnjeg muškarca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Policija tokom pretrresa pronašla pištolj i lovačku pušku Policija tokom pretrresa pronašla pištolj i lovačku pušku
Policija je prilikom pretresa kuće osumnjičenog pronašla pištolj i lovačku pušku
 
Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je da su pripadnici tog ministarstva, u saradnji sa nadležnim tužilaštvima u više odvojenih akcija u prethodna tri dana uhapsili 21 osobu osumnjičenu za trgovinu narkoticima i nedozvoljeno posedovanje i nošenje oružja.
 
Zaplenjeno oko 24 kilograma različitih narkotika i oduzeto 17 pušaka i 1.723 komada municije.
 
Zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivična dela vezana za trgovinu narkoticima, uhapšeno je 12 osoba, dok su krivične prijave u redovnom postupku podnete protiv 13 lica.
 
Zbog sumnje da su počinili krivično delo nedozvoljeno posedovanje i nošenje oružja uhapšeno je 9 osoba, dok je krivična prijava u redovnom postupku podneta protiv 13 lica.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: