TRENER CEDEVITE PREZADOVOLJAN POSLE POBEDE U ŽELEZNIKU Rimac: Jako bitna pobeda za moj tim!
Foto: ABA

aba liga

TRENER CEDEVITE PREZADOVOLJAN POSLE POBEDE U ŽELEZNIKU Rimac: Jako bitna pobeda za moj tim!

Košarka -

Trener košarkaša Cedevite Slaven Rimac rekao je danas da je zadovoljan igrom koju je njegova ekipa pokazala u pobedi na FMP-om koju je ocenio kao veoma važnu.

"Moramo biti zadovoljni pobedom. Rekli smo da nam je jako bitna i mislim da se ekipa u većini utakmice tako i ponašala. Igrali su odgovorno. Nemoguće je odigrati odlično 40 minuta, ali nemam stvarno šta da prigovorim", rekao je Rimac posle meča, objavljeno je na sajtu kluba.

Košarkaši Cedevite su pobedili FMP u Železniku sa 95:81 u osmom kolu ABA lige.

"U sedmom-osmom minutu smo otišli na deset razlike i to nismo više ispuštali. Bilo je u trećoj četvrtini nekog propadanja na devet-osam, ali ipak smo pronašli petorku koja funkciniše i na kraju je ovo stvarno za nas jako bitna pobeda. Ja kao trener sa svojim stručnim štabom insistiram da igramo timsku, zajedničku košarku u odbrani i u napadu. I protiv Albe je lopta išla jako dobro, a u većini utakmice i danas, tako da stvarno mogu biti jako zadovoljan pobedom i prezentacijom večeras", rekao je Rimac.

I kapiten Cedevite Andrija Stipanović se složio s trenerom da je njegova ekipa upisala važnu pobedu.

"Da konačno dodjemo u neku rezultatsku pozitivu... Dobro smo se pripremili za ovu utakmicu. Znali smo koliko je FMP mlad i poletan tim, tako da smo morali dobro da se oznojimo i namučimo jer ako protiv njih udješ lagano možeš imati problema", rekao je Stipanović i dodao da je ekipa u dobrom ritmu i da se nada da će tako nastaviti.

Kurir sport/Beta

Foto: ABA

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track