Vizer od danas leti iz Niša za Beč

Niški aerodrom imaće od danas avio-liniju do Beča.
Prema najavi rukovodstva aerodroma, avioni mađarske kompanije Vizer leteće na ovoj liniji utorkom i subotom, a u vreme novogodišnjih praznika i u letnjoj sezoni 2019. godine biće uveden i let četvrtkom.
 
Za aerodrom Konstantin Veliki linija do Beča je 11. po redu, peta za Vizer, koliko ima i irski Rajaner, dok švajcarska kompanija Svis ima jednu liniju.
 
Prvi avion na liniji Beč-Niš, kako je najavljeno, sleteće na aerodrom Konstantin Veliki nešto posle 15 časova i biće svečano dočekan, uz vodeni top i prisustvo predstavnika grada.
 
Najjeftinija karta u jednom pravcu bez taksi do glavnog grada Austrije iznosi 2.399 dinara.
  • JJ

    19.11.2018 09:19
    Čenej
    Da se aerodrum Čenej osposobi Vojvodina bi svanula ... Wizzair , Rayanair i ostali ... al kanda to nekome nije u interesu ..
  • Kaya

    17.11.2018 18:13
    Nikolu Teslu imaju Sremci, a šta je sa Subotičanima, Zrenjanincima, Kikinđanima i drugima? jel i njima tako blizu Surčin? Ili svi treba da idu u Osijek? Ili treba da potegnemo do Niša da bismo jeftino putovali do Beča? Sem toga, iz centra Minhena do aerodroma ide podzemna železnica, pa stignete do centra za tren, a od NS do Surčina se klackaš jedan sat i košta pravo bogatstvo. Treba li još primera, samo recite, ima ih bezbroj. Samo, pametnjakovićima i sendvičarima nikad dosta.
  • Sremac

    17.11.2018 15:40
    Imamo
    Imamo, Aerodrom Nikola Tesla je u Surčinu, u Sremu.

    To je skroz dovoljno. Novom Sadu je bliži nego što je Minhenski aerodrom Minhenu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja

Svađa na letu ga koštala 20.000 dolara

Britanac koji je zbog svađalačkog ponašanja primorao posadu na letu Junajted erlajnsa da preusmeri sletanje na drugu lokaciju, mora da plati više od 20.000 dolara avio-kompaniji.