Subota, 10.06.2000.

19:53

ZA NAPAD NA CESKU PATROLU KRIVI ALBANCI

Izvor: B92

Default images
14:15 Vinovnici napada na cesku patrolu Kfora, nedaleko od sela Sekiraca na severu Kosova sredinom nedelje, prema saznanjima istrage, su bez ikakve sumnje kosovski Albanci, javlja danas ceski radio. Grupa kosovskih Albanaca pucala je u utorak uvece na cetvoroclanu cesku patrolu blizu administrativne granice Pokrajine s centralnom Srbijom. Nacelnik Generalstaba Ceske armije, general Jirzi Sedivi, nakon prvih informacija, incident je svrstao u "samo jos jedan od sve cescih pokusaja izvesnih snaga mimo kontrolu na Kosovu da se zastrase vojnici Kfora". Ceski radio prenosi danas da, medjutim, komanda ceske cete nakon istrage tvrdi da su Albanci pokusali da patrolu fizicki likvidiraju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Podeli: