Roviti Ekonomac juri poslednji voz za finalni turnir LŠ

Vreme čitanja: 2min | pet. 16.11.18. | 13:46

A rival je Jugra, prvak Evrope 2016.

Nije počelo kako treba, ali ima vremena za poravni. Ekonomac je juče počišćen na startu Elitne runde UEFA Lige šampiona, pošto je Barselona demonstrirala moć u svom domu (6:1). Osim što su Katalonci definitivno kvalitetniji, treba imati u vidu da su i povrede dodatno omele pulene Predraga Rajića da se "potuku" za pozitivan rezultat. Prva, a verovatno i poslednja šansa za ostanak u trci za mesto na finalnom turniru je večeras kada sastav iz Kragujevca ukršta koplja sa ruskom Jugrom (18.30).

Protiv Barse u timu nije bilo prvog golmana Nemanje Momčilovića, dok su roviti bili Slobodan Rajčević, Tales i Igor, a pitanje je koliko će se situacija promeniti samo dan kasnije. Ekonomac je upravo zbog toga ponovo u ulozi autsajdera, i to u susretu posle kojeg će biti jasno ostaju li šanse za narednu fazu. Jugra iz Jugorska je bila najbolja ekipa Evrope u 2016. godini.
"Igraćemo protiv Jugre, koja, faktički, nije neka tipična ruska ekipa, osim po imenu. Ima ona domaće vrhunske igrače, ali Brazilci Nando, Kajo i drugi daju taj poseban šmek u trčanju, predaji lopte, otkrivanju... U odličnoj su formi i biće veoma teško, ali se nadam povoljnom rezultatu", istakao je Rajić.

Izabrane vesti

Naredni, poslednji susret Grupe B Elitne runde Ekonomac će odigrati u nedelju od 11.00 sa poljskim Rekordom iz Bjalsko Bale, a plasman na finalni turnir obezbediće samo provoplasirani.

ELITNA RUNDA LŠ - 2. KOLO

GRUPA B

Petak
18.30: (7,50) Ekonomac (6,25) Jugra (1,25)
21.15: (1,05) Barselona (9,00) Bjalsko Bala (18,0)

*** kvote su podložne promenama

Foto: MN Press


tagovi

futsalEkonomacFutsal Liga šampionasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara