NAJAVA DANA (petak, 16. novembar): Đoković po navici sa Čilićem! U fudbalu se sve vrti oko Lige nacija, tu je i Evroliga

Vreme čitanja: 3min | pet. 16.11.18. | 08:20

Pogledajte koji nas najinteresantniji sportski događaji očekuju danas...

8202: NOVAK ĐOKOVIĆ – MARIN ČILIĆ, 21.05
(Tenis, ATP London)

Sjajno igra najbolji teniser planete na završnom Mastersu sezone. Dobio je i Džona Iznera i Aleksandra Zvereva bez izgubljenog seta, pa takva forma nagoveštava da će lako izaći na kraj i sa Marinom Čilićem. Posebno ako se zna da je od 18 međusobnih duela sa Hrvatom slavio na 16.

Izabrane vesti

6003: HOLANDIJA – FRANCUSKA, 20.45
(Fudbal, Liga Nacija)

Francuska je blizu plasmana na završni turnir najjače grupe. Sa druge strane Holanđani žele da ostanu ispred Nemačke. Gledajući istorijat duela ovih selekcija prvaci sveta su apsolutni favoriti. Slavili su na pet prethodnih međusobnih mečeva. Prethodni put Francuska je poražena 23. marta 2018. godine. 

6007: SLOVAČKA – UKRAJINA, 20.45
(Fudbal, Liga Nacija)

Ukrajina je igrala odlično u ovom ciklusu Lige Nacija. Imaju maksimalan učinak i već su overili plasman u A diviziju. Češka i Slovačka se bore za opstanak i trenutno su Česi u prednosti. Slovaci imaju samo jedan trijumf u prethodnih šest utakmica.

6008: VELS – DANSKA, 20.45
(Fudbal, Liga Nacija)

Ovo je možda i odlučujuća utakmica za plasman u A diviziju. Vels ima dva boda više, ali i utakmicu više u odnosu na večerašnjeg rivala. Danci su slavili u prvom meču sa 2:0. Gosti su u seriji dobrih rezultata. Imaju samo jedan neuspeh u prethodnih sedam utakmica. I to u prijateljskom odmeravanju snaga sa Slovačkom.

6012: KIPAR – BUGARSKA, 20.45
(Fudbal, Liga Nacija)

Bugari i Norvežani imaju identičan broj bodova – devet. Kipar još ima samo teoretske šanse da dođe do prvog mesta u ovoj grupi. Domaćin u vrlo teškom trenutku. Kipar ima samo jedan trijumf u prethodnih devet susreta. Bugari su dobili tri prethodna meča protiv večerašnjeg rivala.

6018: GIBRALTAR – JERMENIJA, 20.45
(Fudbal, Liga Nacija)

Gibrlatar je već osvojio šest bodova i predstavlja najveće iznenađenje Lige Nacija. I ne samo to: domaćin je u seriji od dva vezana trijumfa što je istorijski rezultat. Savladali su Jermene na gostujućem terenu. Jermenija ima samo dve pobede u prethodnih devet utakmica.

6019: LIHTENŠTAJN– MAKEDONIJA, 20.45
(Fudbal, Liga Nacija)

Makedonija je prva u svojoj grupi D divizije. Međutim, viđen plasman u viši rang Makedonci su ugrozili porazom od Jermenije. Lihtenštajn, ipak, ne bi smeo da predstavlja nepremostivu prepreku za naše južne susede. Na prethodna dva susreta Makedonije došlo je 4+.

9457: EFES – PANATINAIKOS, 18.30
(Košarka, Evroliga
)

Oba tima u večerašnji duel ulaze sa skorom 4-2. Zeleni iz Atine su u nešto boljoj formi. Posle poraza od Žalgirisa gosti su vezali pet trijumfa u svim takmičenjima, savladali su prošle sedmice večitog rivala Olimpijakos. Prethodna četiri međusobna duela u Evroligi dobio je grčki predstavnik.

9458: ŽALGIRIS– BARSELONA, 19.00
(Košarka, Evroliga)

Žalgiris ima skor 3-3. Barselona ima pobedu više od večerašnjeg rivala. Tim Svetislava Pešića igra odlično u poslednje vreme. Tome u prilog i podatak da imaju sedam pobeda u poslednjih osam susreta. Oba međusobna meča prošle sezone dobio je litvanski tim.

9459: BAJERN – CSKA, 20.30
(Košarka, Evroliga)

Jeste CSKA veliki favorit, ali Bajern dočekuje Armejce posle velikog trijumfa nad Darušafakom (116:70). Posle toga tim Dejana Radonjića je zablistao u domaćem prvenstvu i zgazio Oldenbrug.  Ipak, CSKA je veliki favorit. Moskovljani su u seriji od 15 pobeda u svim takmičenjima. Prethodni put su igrali u Evroligi 2014. godine. CSKA je lako slavio.

9460: GRAN KANARIJA - MAKABI TEL AVIV, 21.00
(Košarka, Evroliga)

Reč je o klubovima kojima se već ozbiljno drma plasman u TOP 8. Imaju samo jedan trijumf u dosadašnjem delu         Evrolige. Gran Kanarija je u užasnoj formi. Imaju pet vezanih trijumfa u svim takmičenjima.

FOTO: Action images


tagovi

najava danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara