');
Najnovije vesti
Blic Zabava

Bila je SEKS SIMBOL osamdesetih i san muškaraca, preživela ZLOSTAVLJANJE, a danas je ne biste prepoznali

Poznata pevačica je osamdesetih harala scvenom i bila san gotogo svakog muškarca. Samanta Foks je karijeru započela kao model, da bi se 1986. oprobala i u muzičkim vodama i svakako ostavila veliki trag.

sAMANTA fOKS Foto: RAS Srbija
sAMANTA fOKS

Ona danas ima 52 godine, a napisala je i knjigu o kojoj je otkrila da je preživela zlostavljanje. U svojoj knjizi piše o mnogim segmentima života, a jedan deo je posvetila i svom ocu. Pored njega je imala teško detinjstvo, a ono što joj je on priređivao, neki bi rekli- ne bi joj ni najveći neprijatelj poželeo.

Džon Patrik Foks, njen otac, bio je alkoholičar, zavisnik o kokainu i nasilnik.

- Nakon što sam ga mesecima molila da mi ugradi radio u automobil, što on nikada nije uradio jer je bio previše pijan, u pomoć mi je uskočio moj telohranitelj Dejv. To ga je potpuno izbacilo iz takta. Počeo je ludački da me udara, pala sam na pod, preklinjala ga da prestane... Rukama sam skrivala lice, a on me i dalje šutirao. Mislila sam da će me ubiti... Kad me čula kako vrištim, moja sestra Vanesa skočila mu je na leđa, a ja sam u tom trenutku nekako uspela da otpuzim ispred kuće, na ulicu... Otac je potrčao za mnom i gađao me flašom votke. Da stvar bude još gora, sused, koji me je video u lokvi krvi, savetovao mi je da ne zovem policiju jer ću tim postupkom ocu uništiti život - piše Samanta u autobiografiji.

Ona danas izgleda potpuno drugačije, a koliko se zapravo promenila pogledajte u galeriji.