Sreda, 31.05.2000.

22:06

ODLOZENO SUDJENJE DANASU ZA PETAK, 2. JUNA

Izvor: B92

Default images
Sudjenje povodom prekrsajne prijave koju je protiv beogradskog lista "Danas" podneo zamenik Okruznog javnog tuzioca u Zrenjaninu Jovan Prijic odlozeno je za petak, 2. juna zbog smrti jednog od osnivaca tog lista Nikole Burzana, javlja Beta. Sudjenje po prekrsajnoj prijavi protiv beogradskog dnevnika "Danas" na osnovu Zakona o javnom informisanju bilo je zakazan. Kako navodi radakcija "Danasa", sporan je tekst od 19. maja pod nazivom "Funkcioneri saopstili - dzabe ste dolazili" u kojem je navodno povredjen ugled Okruznog javnog tuzioca u Zrenjaninu Rista Davidovica, kao i da je podnosilac zahteva predlozio da se kao svedok saslusa autor teksta Zoltan Horvat.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Iznenađenje: Oni su "tajni" ruski saveznici

Britanski proizvođač rovokopača JCB nastavio je da proizvodi i isporučuje te radne mašine za rusko tržište mesecima nakon što je objavio da je zaustavio izvoz zbog rata Rusije u Ukrajini, prenosi Gardijan.

22:49

15.5.2024.

1 d

Podeli: