• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Južni vetar" postaće najgledaniji srpski film?

Izvor mondo.rs

Krimi film u kome Miloš Biković tumači glavnu ulogu "preti" da pobije rekorde do sada najgledanijih filmova kod nas- "Montevidea" i "Zone Zamfirove".

 "Južni vetar" gledaniji od Zone Zamfirove i Montevidea Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Izgleda da su se prognoze Dragana Bjelogrlica obistinile. On je na konferenciji pred samu premijeru najavio da ce ovaj film vratiti publiku u bioskope. I to se i desilo!

"Južni vetar" za samo tri nedelje pogledalo 400.000 ljudi!!!

A to znaci da ce sigurno prestici "Montevideo Bog te video", koji je za tri meseca pogledalo 500.000 ljudi, ali i legendarnu "Zone" koja i dalje drži rekord najgledanijeg filma sa preko milion gledalaca!

"Kako smo krenuli, možda uspemo da prestignemo najgledanije ostvarenje. Imamo najbolju publiku na svetu, koju ne možeš da prevariš i koja zna šta je dobar film. Sa njima uz nas, samo nebo je granica", rekao Miloš Avramovic, reditelj filma za "Informer".

Ovaj film nece samo biti biti prvi po gledanosti, vec cete u Maraševim (Miloš Bikovic ga igra) ludackim vožnjama uživati u MX4 tehologiji, što znaci da cete osetiti sve krivine, nagla kocenja i skretanja!

Ludilo zvano MX4D stiže i u naše bioskope! (VIDEO)

"Ocekivali smo da film bude uspešan, ali ovolikoj pomami nismo se nadali. Mislim da je cela ekipa odradila sjajan posao, a da je reditelj na najbolji nacin iskombinovao muziku, balkansku egzotiku, dobru glumu i interesantan zaplet. Gledanost je za sada stabilna, cak i raste. Teško da cemo prevazici 'Zone' jer je u to vreme bilo više bioskopa, ali verujem da ce biti 700.000", kaže  Miloš Bikovic.

Film u režiji Miloša Avramovica, po scenariju Petra Mihajlovica, govori o beogradskom organizovanom kriminalu, dilovanju droge, kradi automobila...Zapravo svemu onome što nas zapravo okružuje.

Ovo ostvarenje oslikava drugu stranu momaka sa beogradskog asfalta, kao i život jedne generacije koja nije licno iskusila devedeste, ali su se tragovi tih paklenih godina i te kako osetili u njihovim životima.

Pogledajte MONDO prilog o filmu.

Komentari 8

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Sasvim običan lik

Nek postane, ja ga sigurno neću gledati.

Branislav

Popularizacija kriminala i kriminalaca...zato smo tu gde smo...na samom dnu u svakom pogledu...

Branko Borota

Već ima online.

SERIJE