Novi Sad: Duća ne otkriva napadače

Lj. P.

14. 11. 2018. u 22:10

Traga se za osobama koje su u utorak uveče oko 20 časova na parkingu u rumenačkoj ulici ranile Dušana Simeunovića iz Bečeja

Нови Сад: Дућа не открива нападаче

Mesto gde je ranjen Simeunović Foto D. Dozet

I DALjE je nepoznato ko je, i na kojoj lokaciji, ispalio hice u Dušana Simeunovića Duću (32) iz Bečeja, koji je sa tri prostrelne rane desne potkolenice pronađen u utorak uveče oko 20 časova na parkingu u Rumenačkoj ulici u novosadskom naselju Sajlovo. Povređeni zasad ćuti o onome što se preksinoć dogodilo, a policija utvrđuje sve okolnosti ranjavanja i traga za napadačem ili više njih.

Simenunović je nađen u automobilu "alfa romeo", a policiju je, kako saznajemo, o tome obavestio radnik obezbeđenja obližnje MI "Matijević". Iako sa tri prostrelne rane u desnoj potkolenici, Simeunović je, bežeći sa mesta gde je upucan, uspeo da stigne do Rumenačke ulice.

Ovaj 32-godišnjak je bio ranjen i početkom novembra 2007. U pucnjavi ispred jednog ugostiteljskog objekta u Kosovskoj ulici, metak ga je pogodio u levu ruku.

Dve godine kasnije Simeunović je bio osuđen na četiri godine zatvora zbog nanošenja teških povreda Novosađaninu Igoru Pavlovu (29), kojima je podlegao. Apelacioni sud je tu presudu preinačio na šest godina robije.

Policija je protiv Simenunovića, kako saznajemo, do sada podnela 17 krivičnih prijava za razna krivična dela. Pored toga, ima i osam osuđujućih presuda.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)