Region

Svet

Region

Serija Jutro će promeniti sve dvadesetdruga epizoda: Šikiriki koli! (VIDEO)

Serija "Jutro će promeniti sve" emituje se na RTS-u od ponedeljka do četvrtka u 22 časa. Dvadesetdruga epizoda "Šikiriki koli" očekuje vas večeras! Pogledajte kakve avanture će doživeti vaši omiljeni junaci.

Serija Jutro će promeniti sve dvadesetdruga epizoda: Šikiriki koli! (VIDEO) Screenshoot / Youtube



"Jutro će promeniti sve" emituje se od ponedeljka do četvrtka u 22.00 na Prvom programu RTS-a. Serija se u repriznim terminima emituje od utorka do petka u 12.45 na RTS 1, a sve epizode iz prethodne sedmice mogu se pratiti nedeljom od 17.00 na RTS 3. Serija je dostupna i na multimedijalnoj platformi RTS Planeta, uživo u terminima emitovanja, ali i odloženo 72 sata, kroz uslugu "Catch Up".

Kroz borbu sa životnim izazovima jedne generacije, serija pokušava i da dočara duh Beograda danas: govori o onima koji žive u njemu, onima koji iz njega odlaze, ali i onima koji mu se ponovo vraćaju.

Tokom 40 epizoda, serija prati život četvoro tridesetogodišnjaka kroz period od godinu dana. Kada se Filip, "dečko koji obećava", stipendista prestižnog američkog univerziteta, vrati u Beograd, ispostaviće se da njegova naizgled kratka poseta, traje mnogo duže nego što je planirano ... Filipov povratak okupiće njegove dugogodišnje prijatelje, Ljubu, Anđelu i Aleksandru.

Veći deo muzičke podloge čini autorska muzika domaćih bendova čime se evocira atmosfera i duh vremena. Za snimanje serije angažovano je više od 200 glumaca, i korišćeno oko 300 lokacija na teritoriji Beograda.


Šikiriki koli

Kada mu se iznenada na vratima pojavi sestra sa troje dece, Ljuba je prinuđen da im se posveti, i da se, uz to, pretvara da je uspešan čovek koji živi normalnim životom. Filip i Saša gledaju stanove za iznajmljivanje, gde bi trebalo da se usele on i Ljuba. Dok prolaze kroz razne bizarne situacije sa vlasnicima stanova, između njih dvoje se oseća narastajuća emocionalna napetost... Anđela uveče izađe sama u grad, gde doživi novo zanimljivo poznanstvo...  

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>