Pune ruke posla za GRADSKE VEĆNIKE

Lokalne vesti - Utorak 13.11.2018 - 09:39

U utorak se održava 143. sednica Gradskog veća Vranja sa 21 tačkom dnevnog reda.

Pred većnicima 21 tačka dnevnog reda FOTO: OK Radio Pred većnicima 21 tačka dnevnog reda FOTO: OK Radio
Članovi Veća razmatraju, između ostalog, Nacrt Odluke o izradi Generalnog urbanističkog plana Vranja i Pravilnik o organizaciji i sistematizaciji poslova u Javnoj ustanovi Centar za socijalni rad Vranje.
 
Na dnevnom redu je i zahtev Javnog preduzeća „Novi dom“ za priključenje na daljinski sistem grejanja vrtića „Neven“, Javne ustanove Narodni muzej i Osnovne škole „Vuk Karadžić“.
 
Većnici raspravljaju i o pravilniku o naknadi troškova službenih putovanja u organima Grada Vranja i o tekstu javnog oglasa za davanje u zakup površine javne namene za postavljanje privremenih objekata - balon sala javnim nadmetanjem.
 
Na dnevnom redu je i predlog Rešenja o obrazovanju Organizacionog odbora manifestacije „Zlatni puž 2019.“ – 6. Svetski dečji festival animiranog filma, kao i Predlog Rešenja o obrazovanju Saveta za upravljanje Brend strategijom 2018 -2023.  
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: