Region

Svet

Region

Serija Jutro će promeniti sve dvadesetprva epizoda: Test! (VIDEO)

Serija "Jutro će promeniti sve" emituje se na RTS-u od ponedeljka do četvrtka u 22 časa. Dvadesetprva epizoda "Test" biće prikazana po programskoj šemi RTS-a večeras u 22.20 časa. 

Serija Jutro će promeniti sve dvadesetprva epizoda: Test! (VIDEO) Foto: Instagram



Jedan test vraća Anđelu u period od pre šest meseci kada je njen život imao privid stabilnosti. Kako su se stvari tako brzo okrenule za 180 stepeni? Ona je suočena sa demonima iz prošlosti koji se vraćaju da je podsete na neke bitne odluke koje je donela, a koje imaju svoje posledice. 

Branislav je Miroslavljev stariji brat i crna ovca u familiji. Odustao od Andragogije na četvrtoj godini, snalazi se radeći sitne poslove preko interneta, ali i dalje živi kod ćaleta i keve. Bez obzira na svoje "neuspehe", kako njihov otac gleda na to, Branislav je uvek bio ponosan na uspehe svog mlađeg brata. Obožava svoju "snajku" Anđelu, s njom ima poseban odnos, smatra je retko kvalitetnom i pametnom osobom.

Lik Branislava u seriji "Jutro će promeniti sve" tumači Miloš Tanasković a otkud on večeras i koja je njegova uloga u priči videćete u večerašnjoj epizodi koja će biti emitovana u 22:20h na Prvom programu RTS-a.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>