Najnovije vesti
Zabava
BURNA LJUBAVNA PRIČA Pet godina je volela Viktora Troickog, a onda je manekenka smuvala FUDBALERA i to dok je njen bivši spremao svadbu

BURNA LJUBAVNA PRIČA Pet godina je volela Viktora Troickog, a onda je manekenka smuvala FUDBALERA i to dok je njen bivši spremao svadbu

Teniser Viktor Troicki krajem ovog meseca proslaviće dve godine braka sa suprugom Aleksandrom, a pre nego što ju je upoznao voleo je još dve poznate manekenke. Jedna od njih je Sunčica Travica, sa kojom je imao vrlo turbulentnu vezu.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
Sunčica Travica Foto: Instagram / Instagram
Sunčica Travica
Foto: Marko Metlas / RAS Srbija

Atraktivna manekenka Sunčica Travica Viktora je osvojila 2009. godine. Njih dvoje iza sebe imaju burnu vezu, budući da su više puta raskidali i mirili se.

Godine 2014. definitivno su odlučili da stave tačku na svoju ljubav, a teniser je nakon toga uplovio u vezu sa Sofijom Milošević.

Foto: Goran Srdanov / RAS Srbija

- Sofija je lepa i mislim da su lep par. Viktor je oduvek voleo manekenke tako da ne treba da čudi što je posle mene opet našao takvu - rekla je Sunčica tada.

Iako je isticala da nakon raskida sa Viktorom nikada više neće biti u vezi sa sportistom, Travica je 2016. godine sreću pronašla pored fudbalera Aleksandra Radišića.

Sunčica i Aleksandar
Foto: suncica_travica / Instagram
Sunčica i Aleksandar

- Naše upoznavanje bilo je spontano. Moji prijatelji, ali i neprijatelji, primećuju da sam stvarno srećna u ljubavi. Uskoro ćemo proslaviti četiri meseca veze. Prvi put u životu osećam da je on pravi muškarac za sva vremena - rekla je Sunčica pre tačno dve godine, baš u vreme kada je Viktor spremao svadbu sa Aleksandrom, sa kojom je zatim dobio ćerku Irinu.

Sunčica Travica se nakon toga povukla iz javnosti, te se već dugo u medijima nije moglo pročitati ništa o njoj, a njene najnovije fotografije pogledajte u galeriji.