NOVOSTI SAZNAJU: Uhapšen golman mlade fudbalske reprezentacije Srbije jer je napao advokata

V.N.

11. 11. 2018. u 20:30

Brzom reakcijom novosadske policije privedeni su Danijel Mićanović (19) i Goran Nikolić (21), koji su osumnjičeni da su danas oko 19 sati u Novom Sadu napali advokata Dragana Miljenovića

НОВОСТИ САЗНАЈУ: Ухапшен голман младе фудбалске репрезентације Србије јер је напао адвоката

Ilustracija / Foto: D. Dozet

Brzom reakcijom novosadske policije privedeni su Danijel Mićanović (19) i Goran Nikolić (21), koji su osumnjičeni da su danas oko 19 sati u Novom Sadu napali advokata Dragana Miljenovića (57), saznaju Novosti.

Privedeni Mićanović inače je golman mlade fudbalske reprezentacije Srbije.

Nakon kraćeg konflikta u saobraćaju, Miljenović je danas parkirao svoj automobil u Bulevaru oslobođenja, kada se pored njega zaustavio "golf" iz kojeg su izašla dva mladića i uz povike "Stoko" udarila ga nekoliko puta i oborila na zemlju.

Mladići su potom počeli bezati, dok su uz Miljenovića ostale šokirana supruga i ćerka.

Međutim policijske patrole su ubrzo zaustavile Mićanovića i Nikolića.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (13)

ЛУДИЛО ПАМЕТИ

11.11.2018. 23:24

а овај их пре тога исеко у саобраћају бахатом вожњом..могли са погину

kolektor

12.11.2018. 01:28

@ЛУДИЛО ПАМЕТИ - što znaći bio si u kolima video tvoje bahate drugove "uzorne sportiste" naduvane,sa sve mamom na zadnjem sedištu koja im je rekla kako treba,pa ti si onda saučesnik,kad sve znaš samoprijavi se "opaka kompjuterska zverko" da odbraniš čast "uzornom sportisti",kojem je slava na sreću udarila na vreme u glavu,tu će se i završiti

Arsenije

12.11.2018. 06:17

@ЛУДИЛО ПАМЕТИ - Ne nego im je povredio sujetu. Mozes misliti njima neko presekao put. A ti si video da su mogli da poginu. Bas si izludeo od pameti.

Зоран

12.11.2018. 07:41

@ЛУДИЛО ПАМЕТИ - Ма како да не. А јел су ишли 40 км на сат колико је прописано у граду или 140 км на сат? Како те није срамота да лажеш и оправдаваш ове битанге?

Goran

12.11.2018. 07:51

@ЛУДИЛО ПАМЕТИ - Ako dobro razumem, Vi mislite da su njih dvojica išli brzinom od 50km/h, pri čemu ih he neko isekao, tako da su mogli da poginu? Ili miize da su i manjih da su se i njih dvojica kretali BAHATO? U novom Sadu, kao i u svim drugim naseljenim mestima, maksimalna dozvoljena brzina je 50. Osim toga, misli li neko da zbog toga što nam se ne dopada nečije način vožnje, možemo sami da delimo pravdu? Jedini problem ovde je to što zakon nije apsolutna, već selektivna kategorija..

Opaki

12.11.2018. 00:58

Pa sto se sinovac nisi ugledao na normalne, uspesne i svuda postovane fudbalere, nego si odabrao da bude bahati fudbaler sklon prestupima. Umesto da novine pisu o tvojim odbranama, pisace o tvom huliganskom ponasanju

jedan normalni, uspešni i svuda poštovani fudbaler

12.11.2018. 07:51

@Opaki - Dilovao bi i on drogu s nama, al nije imao dovoljno para i neće niko da mu pozajmi !

Milan

12.11.2018. 07:50

Jaki frajeri, napali čoveka koji ima ozbiljan problem sa nogom i jedva hoda, i to pred malom ćerkom i suprugom. Zašto se sakrivaju iza kapuljača kada su takvi frajeri, njih dvojica na jednog čoveka pred porodicom, nasilnici, huligani, nevaspitani kojima nije mesto u sportu već u zatvoru. Šta da mi očekujemo kada nam deca odu u grad, kad ovakvi huligani dele pravdu po njihovom nahodjenju. Najstrožiju kaznu za huligane.