NAJAVA DANA (nedelja, 11. novembar): Derbi Mančestera, Milan - Juve, Monako - PSŽ, CSKA - Zenit…

Vreme čitanja: 4min | ned. 11.11.18. | 07:58

Pogledajte koji nas to najzanimljiviji događaji očekuju danas

2008: ČELSI - EVERTON, 15:15
(fudbal, Engleska 1)

Podatak da Čelsi nije izgubio od ovog protivnika na Stamford Bridžu u poslednjih 25 odmeravanja u svim takmičenjima dovoljno govori. A pritom su Plavci bez poraza u poslednjih 11 kola, a na devet mečeva su postigli najmanje po dva pogotka. 

Izabrane vesti

2009: MAN. SITI. - MAN. JUN, 17:30
(fudbal, Engleska 1)

I jedni i drugi imali su tokom sedmice obaveze u Ligi šampiona – Siti je ugostio ekipu Šahtjora, dok je Junajted išao "na noge" Juventusu. Takođe imaju i povređenih igrača: Gvardiola se nada da bi za derbi mogao da računa na Nikolasa Otamendija, a što se tiče rivala najveću nepoznanicu predstavlja Romelu Lukaku koji je možda povređen, možda uvređen, ali je sasvim sigurno pao u nemilost navijača. Činjenica je da su derbiji obično veoma neizvesni, ali mi sada nemamo nedoumica oko ishoda (domaći su favoriti), realno je i GG3+.

5008: MARSELJ - DIŽON, 17:00
(fudbal, Francuska 1)

Dižon je gubio i na poluvremenu i na kraju pet od poslednjih šest susreta u Ligi 1. Takođe, na pet utakmica u poseldnjih šest kola gosta došlo je 3+., što je došlo i na pet od poslednjih šest odmeravanja sa Marseljom u svim takmičenjima.

5010: MONAKO - PSŽ, 21:00
(fudbal, Francuska 1)

Osim potpunog nedostatka samopouzdanja domaći su i kvalitativno inferiorni što zbog povreda (Kevin Endoram, Roni Lopes, Stevan Jovetić), što zbog letošnje prodaje ključnog trilinga vezista (Fabinjo-Žoao Mutinjo-Toma Lemar) za koje nisu dovedene adekvatne zamene. Stoga je na vama da odaberete neku od MOZZART kombinacija, mi vam sugerišemo 2-2&3+ i 2&2+I.

1607: EKSCELZIOR - AJAKS, 14:30
(fudbal, Holandija 1)

Čuvare mreže amsterdamskih Kopljanika, Andre Onana je zabeležio najviše mečeva u ovoj sezoni Eredivizije na kojima je uspeo da sačuva mrežu - 9. Treba znati i to da je Ajaks slavio na 10 od poslednjih 12 međusobnih obračuna sa ovim protivnikom u svim takmičenjima.

1010: MILAN - JUVENTUS, 20:30
(fudbal, Italija 1)

Trener domaćih Đenaro Gatuzo biće na ovom derbiju bez Davidea Kalabrije i Lukasa Bilje, dok će o nastupima Đakoma Bonaventure i Ivana Strinića odluke doneti klupski lekarski tim. Na drugoj strani neće biti Emrea Džana, ali bi Mario Mandžukić mogao da bude spreman. Poslednjih godina na njihovim međusobnim okršajima uglavnom pada dosta pogodaka i ne bi nas iznenadilo da se isto ponovi i sada. Stoga, ukoliko sumnjate u dvojku koja je, kao što rekosmo, najizvesnija opredelite se za GG.

3009: AJNTAHT F. - ŠALKE, 18:00
(fudbal, Nemačka 1)

"Srpski" Ajntraht u kojem igraju Luka Jović, Filip Kostić i Mijat Gaćinović zatvara 11. kolo Bundeslige derbijem sa gigantom iz Gelzenkirhena koji je početkom sezone igrao baš slabo, ali se u poslednje vreme "opasuljio". Tim iz Frankfurta je u sjajnoj formi, te nije poražen na poslednjih devet mečeva u svim takmičenjima, te je i sada favorit.

4308: CSKA - ZENIT, 17:00
(fudbal, Rusija 1)

Dva poraza i remi u poslednje četiri utakmice udaljile su CSKA od ravnopravne borbe za titulu sa Zenitom. Poslednju pobedu protiv Peterburžana Moskovljani su ostvarili još pre četiri godine, a gol velikom rivalu nisu dali na četiri od poslednjih pet utakmica. Uzgred, tri prethodna derbija okončana su rezultatom 0:0. Ko planira da „traži“ golove neka se ne zaleće. Pet mečeva zaredom u duelima ovih timova dolazi 0-2...

4007: BARSELONA - BETIS, 16:15
(fudbal, Španija 1)

Veliki plus za Barsu je to što se očekuje povratak Lionela Mesija, što bi trebalo da popravi golgetersku situaciju koja je ušla u lošu fazu nakon njegove povrede. Ovako slab protivnik dobro dolazi Kataloncima da u malo sporijem ritmu uzmu tri boda. Inače, Barselona je na Nou Kampu u seriji od devet trijumfa nad ovim gostom, u svim takmičenjima.

8228: TIM D. - ANDERSON K, 15:05
(tenis, Masters kup)

Prvi susret na završnom mastersu sezone obećava veliku borbu jer su u pitanju dva vrhunska igrača. Južnoafrikanac vodi sa 6-2, ali je Austrrijanac slavio na poslednja dva odmeravanja. Ipak, uslovi u Londonu daleko više odgovaraju Južnoafrikancu te preporučujemo da odigrate na njega.

8229: FEDERER R. - NIŠIKORI K, 21:05
(tenis, Masters kup)

Ne treba sumnjati u pobedu Švajcarca koji vodi sa 6-2 u obračunima sa Japancem koji je poslednji put slavio nad Fedeksom još 2014. Pored toga, Federer želi svima da pokaže da je i dalje jedan od najboljih, iako igrama to baš i ne pokazuje ove jeseni. Umor ga je stigao, ali Japanac nema dovoljno oružja za iole raspoloženog meštera iz Bazela.

Foto: Reuters


tagovi

najava danabet analizasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara