Nova stranka: Lažna borba za Kosovo 1Foto: Nova stranka (Arhiva)

Nova stranka (Nova) ocenila je danas da su „dijalog i lažna borba za Srbiju“ Aleksandra Vučića samo „paravan za luksuziranje“ po evropskim metropolama kojima nastavlja da vređa inteligenciju građana Srbije.

„Na sva usta demonstrativno najavljivano napuštanje pregovora sa Prištinom ponovo se pokazalo kao još jedna tačka u bednoj operetskoj predstavi kojom Aleksandar Vučić pokušava da zamaže oči građanima Srbije i skrene pažnju sa stvarnih problema – praznih novčanika i tanjira“, navodi se u saopštenju Nove.

„Sreća, te savesnim građanima, koji su, nažalost, zbog takvih poput njega i njemu sličnih, danas rasuti po dijaspori, nije promakao stvarni povod Vučićevih putešestvija po Evropi, pa smo tako svedoci njegovih obilazaka pivara po Briselu, ali i šetkanja ulicama Beča i obilascima butika“, ukazuje ta stranka.

„Poručujemo građanima da se ne plaše, ali i da budu svesni svega što se danas dešava i svoju odlučnost da tome stanu na put jasno pokažu na prvim sledećim izborima“, navodi se u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari