');
Najnovije vesti
Blic Vesti Hronika

"ANĐELE, VIDIMO SE NA NEBU" Crne fotografije i potresne oproštajne poruke prijatelja tinejdžerke preminule nakon uzimanja EKSTAZIJA

"Ceo grad ispraća jednu veliku legendu, a mi? Mi ćemo te uvek voleti anđele naš jedini. Srešćemo se na nekom boljem mestu, volim te znaš to...", jedna je u nizu od potresnih poruka kojom se prijatelji opraštaju od petnaestogodišnje Sofije S. (15), koja je u ponedeljak preminula od moždanog udara nakon što je uzela jednu tabletu ekstazija.

BLUR devojcice instagram S. S. Foto: Instagram
BLUR devojcice instagram S. S.

Još jedan mladi život ugasio se usled upotrebe opasne droge ekstazi. Porodica, prijatelji ali i drugi sugrađani, i dalje ne mogu da se oporave od šokantne vesti koja je odjeknula u medijima, od nepromišljenog postupka mlade devojke zbog kog su mnogi životi sada zavijeni u crno.

Foto: Facebook

Drugari maloletne Sofije iz Aranđelovca počast preminuloj srednjoškolki odaju ostavljajući dirljive poruke na društvenim mrežama, a objava njene, po svemu sudeći, najbolje prijateljice, rastužila je mnoge.

Foto: Instagram

"Draga moja, znaj da ću te uvek voleti najviše na svetu, da te nijedna drugarica neće zameniti, niti može... Ovim putem sam ti zahvalna na svemu što si učinila za mene, bila su tu kad niko nije bio, pomogla si mi u trenucima kad niko nije hteo, nikada neću zaboraviti ono što smo planirale. Htele smo zauvek da budemo te, da budemo glavna priča grada, da nas znaju svi.

Ponekad nas zaboli neki loš glas, šta god da je to bilo uvek smo se držale jedna uz drugu. Ali nažalost, otišla si ali ja te nikad neću zaboraviti, kad budem "pala" uvek ću se setiti tvoje rečenice: "Alo, jednom se živi", a ja ću ti uzvratiti na to: "i to što kažeš." Kad god mi bude bilo teško uvek ću pogledati u nebo i biće mi lakše... Hvala ti za sve - napisala je Sofijina drugarica na Instagramu.

A potom je dodala:

"Zauvek ćeš biti tu na posebnom mestu, zauvek ću te voleti i pamtiti anđele moj. Vidimo se na nebu anđele moj".

Foto: Instagram

I drugi prijatelji stradale tinejdžerke odali su joj počast postavivši crne profilne slike na svojim profilima.

Među njima i jedan drugar koji je napisao: "Moli se Bogu danas, da te čuva gore bolje nego ovde kod nas. Srešćemo se na nekom boljem mestu, već fališ".

Foto: Instagram

"Kad nam odlazi neko drag, ne boli smrt, već boli sve ono što ide posle. Boli praznina koja nikada neće biti popunjena. Boli nemogućnost da još nešto uradimo za njega. Bole reči koje nismo rekli, a mogli smo. Bole suze. Bole uspomene. Boli ćutanje...

Foto: Instagram

Boli to što znamo da nikada više nećemo biti zajedno, što nećemo da ga vidimo i što neće da nam se javi. Boli to što će svuda da nam fali i što će uvek biti taj neko ko nedostaje..." - još jedna je od tužnih poruka upućenih Sofiji.

Podsećanja radi, tinejdžerka Sofija S. (15) preminula je u ponedeljak na Vojnomedicinskoj akademiji od moždanog udara koji je izazvao konzumiranje ekstazi tablete.

Nesrećna devojka je drogu uzela na kućnoj žurki na kojoj je bila sa prijateljima. Njeni drugari su je, kada joj je pozlilo, odveli kući, a roditelji potom hitno lekaru.

Nažalost, uprkos naporima doktora, devojčica je preminula.