Milan Borjan - rekorder sezone

Vreme čitanja: 1min | pet. 09.11.18. | 17:49

Golman crveno-belih proveo najviše minuta na terenu u UEFA takmičenjima

Odjeci nakon velikog slavlja nad Liverpulom su još uvek prilično snažni, a Crvena zvezda se na svom portalu pohvalila još jednim ne tako nevažnim parametrom u ovoj sezoni. Milan Borjan i Mohamed El Fardu Ben su igrači sa najviše provedenih minuta na terenu u UEFA takmičenjima ove sezone, a na prvom mestu je čuvar mreže srpskg šampiona sa 1.110 odigranih minuta.

El Fardu Ben je odigrao 1.084, a potom sledi dvojac Rendžersa Džejms Tavernije i Konor Goldson sa po 1.080 minuta, kojiko ima i defanzivac Didelanža Džeri Prempe. Prelomni faktor predstavljali su produžeci u Trnavi, gde su Borjan i Ben imali značajan udeo.

Izabrane vesti

Na vrh je mogao i Filip Stojković, koji se ipak povredio u 59. minutu utakmice sa Liverpulom, koji mu je bio 27 uzastpni na evrsceni, pa je ostao na 1.079 odigranih minuta u ovoj evropskoj sezoni crveno-belih.

Pomenute brojke će još više rasti, pošto izabranike Vladana Milojevića očekuju još najmanje dve evropske utakmice u ovoj sezoni. Prva je na programu 28. novembra u Napulju, a druga 11. decembra, kada na stadion Rajko Mitić stiže Pari Sen Žermen.

Foto: Star Sport


tagovi

Milan BorjanEl Fardu BenFilip Stojković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara