Petak, 31.03.2000.

19:44

Postupak protiv direktora "Slobode" u cijem sastavu radi TV Pirot

Izvor: B92

Default images
Savezni inspektori za telekomunikacije Jovica Plavsic i Slaven Moravcevic u petak su opstinskom organu za prekrsaje u Pirotu podneli zahtev za pokretanje postupka protiv direktora Informativnog javnog preduzeca "Sloboda", u cijem sastavu radi TV Pirot, uz obrazlozenje da ta televizija radi bez dozvole, javlja Beta. Sudjenje je zakazano za 13. april. "TV Pirot je krenula u rad bez dozvole, jer savezni organi nadlezni za dodelu frekvencija i dozvola za rad i posle dve godine od podnosenja uredne dokumentacije nisu odgovorili na nas zahtev", rekao je Nikolic i dodao da ce u prekrsajnom postupku rukovodstvo te kuce pokusati da dokaze da ne snosi nikakvu krivicu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina besna: "Tražite rat – dobićete ga"

Ministarstvo trgovine Kine objavilo je danas da se oštro protivi povećanju carina na kinesku robu u Sjedinjenim Američkim Državama i najavilo da će preduzeti odlučne mere da odbrani svoja prava i interese.

17:18

14.5.2024.

1 d

Podeli: